Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

некоректни и лъжливи брокери, измама от колеги

Публикувано от ivanovestate 
некоректни и лъжливи брокери, измама от колеги
26-06-2014 - 13:38:40
Здравейте колеги, искам да Ви разкажа един случай с колежка, Боряна Рашкова, borjana.vb@gmail.com, тел. 0884153431. Заради такива като нея вече отказвам да работя с колеги завинаги. Тя дойде на моя оферта на ул. Петра 19, представи се като частно лице, попита ме какъв ми е комисиона, "защото това е важно" и в крайна сметка момичето с нея хареса апартамента. Боряна ми обясни, че става въпрос за нейни много близки хора, от които тя няма да вземе пари и не иска пари, тъй като в случая връща услуга. Аз й предложих да й дам от моя комисион, тя не помня какво отговори. В крайна сметка дори не можа да извади документи, нито тя, нито юристката, която купувачите наеха, по тази причина аз й извадих стари актове от агенция по вписвания. Продавачката на Петра 19 е циганка по душа, по кръв донякъде също, но както хората казват - циганска работа. Аз знаех, че на нея не може да се разчита за коректност, затова се доверих на Боряна като колежка. Изолираха ме от сделката, до там, че знаех друга дата за изповядване. Случайно я срещнах на улицата точно в деня, в който мина сделката. Оказа се, че те били превели комисион на Боряна, тя трябвало да ми даде, но няма да ми даде, защото сега заминавала на вила, и защото било по сметка на дъщеря й, после имала рожден ден, след това нещо друго.... А и освен това нямало да са 2.5% а 600 лева, но и те няма да са, защото съм заплашила да разпространя информация за нея. Както и да е. Кажете ми, вие бихте ли работили повече с колеги. Това е поредния случай, има и други подобни. Между другото нейната фирма е Иралекс ООД. Но разбира се, не е виновна фирмата, всичко е до човека, а такива като Боряна сред брокерските среди са повечето колеги. Омръзнало ми е и да водя колеги на оферти, където след това разбирам, че са се връщали и звънели по съседи да искат телефона на собственика. Нямам повече нерви да търпя това. Боряна беше последния случай. Искам да го знаете, преди да звънита на моя телефон като колега.
Re: некоректни и лъжливи брокери, измама от колеги
26-06-2014 - 19:06:19
ех брокерски неволи. те брокерите некоректни помежду си кво остава към клентите



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2014-06-26 19:07 от nradev.
Re: некоректни и лъжливи брокери, измама от колеги
21-11-2014 - 12:33:16
avatar
Quote
nradev
ех брокерски неволи. те брокерите некоректни помежду си кво остава към клентите
Чета, чета и не вярвам на очите си.
Re: некоректни и лъжливи брокери, измама от колеги
22-12-2014 - 16:44:40
Това хубаво, че така ще правите, колега, но да Ви попитам, ако търсите имоти за покупка на Ваш клиент само на Ваши оферти ли бихте го завели?
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход