Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

КЕЙ ТИ ДЖИ

Публикувано от trigo 
Анонимен потребител
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
02-04-2011 - 12:30:34
Сега остава да кажеш и дали строителят се е свързал с хората, обяснил ли е защо е забавянето и т.н.
В крайна сметка в криза сме. Кажи речи всички строители имат забавяния.
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
02-04-2011 - 12:47:16
Ще го напиша за последен път, кратко точно и ясно: Желая в тази тема да пишат само хора пряко засегнати от фирмата КЕЙ ТИ ДЖИ! Явно сте много ттези които разполагате със доста свободно време за писане на спам по чуждите теми в които изобщо нямате работа! Ще помоля Модератора също така вместо да дава критики да вземе да си свърши работата и да изтрие излишните отговори в темата които не касаят тематиката която съм поставил.
За пример ще дам този отговор:
Quote
niknik
Е,добре де,какви мнения искаш,като става долу-горе:"Искам да коментирате. Какво да коментираме? Ми не искам да давам подробности"
Ако искаш да правиш група с общи интереси,има социални мрежи.Иначе, така к*во да коментираме?
Видимо някой не си върши поставените му задължения във този форум.

Quote
Тинки Уинки
Сега остава да кажеш и дали строителят се е свързал с хората, обяснил ли е защо е забавянето и т.н.
В крайна сметка в криза сме. Кажи речи всички строители имат забавяния.

Не бих казал че той се е свързал тъй като ние се мъчем в последно време да го открием. Обяснения по темата за забавянето ще чуеш милиони и все различно от самия него и нито едно от тях не адекватно. А това за кризата ми се струва много не на място казано и неоснователно ...
Анонимен потребител
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
02-04-2011 - 13:16:03
Значи все пак е имало някакви обяснения, това че ти не ги приемаш е друга работа.

Гледай сега - регистрирал си се вчера. Никой не те знае кой си и що си - ако беше редовен участник във форума - иди дойди, ама появяваш се и почваш да сипеш нападки към определена фирма. От къде да те знаем какъв си: може да си конкуренцията на тази фирма, може всякакъв да си.
Затова и ти казах - изложи фактите.
Явно на теб трябва нещата с ченгел да ти ги вадят. В първия пост не се казваше че строителя давал някакви обяснения за забавянето, на 6-тия се казва.

Разбирам, че си афектиран ама ...
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
02-04-2011 - 14:01:45
Аз не съм направл темата тук за да се изповядвам какви са ми проблемите. А ти явно много криво приемаш нещата .... Казах че търся хора които са засегнати по някакъв начин от тази фирма! А такива любопитни свраки като теб се възползват от модераторските си права да изкарат някаква информация (само ти си знаеш защо ти е) заявявайки че ще изтриеш темата ... вместо да премахнеш ненужното по темата! Не е много коректно от твоя страна си мисля аз ... Ти какво ще кажеш ... Но явно и тук като в повечето форуми ...

Quote
Тинки Уинки
Явно на теб трябва нещата с ченгел да ти ги вадят.
Разбирам, че си афектиран ама ...
Явно съм преценил че не ти е работа да го знаеш winking smiley не мислиш ли ?
Анонимен потребител
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
02-04-2011 - 19:30:30
Работа ми е някой да не отправя безпочвени нападки към другиго.
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
07-04-2011 - 08:26:23
Включих се , за да подкрепя trigo.Повярвайте достатъчно сме заети, за да се ангажираме да правим мръсно на Анаталий Ценков просто ей така.Наистина сме платили 100 пр.нещо, което не сме получили все още .
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
07-04-2011 - 08:30:14
Ами много е просто-отидете и вижте има ли Анатолий пуснат в експлоатация блок /освен на ул. Марица/, а строи от 2004-така пише в сайта му-хайде да си говорим с факти не с бъдеще време и обещания.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2011-04-07 08:42 от krisma.
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
07-04-2011 - 08:53:18
За да сме справедливи-сега по някои от обектите на Кей ти...се работи-външна изолация, шпакловане, стълбища, но скъпите съоръжения-асансьори, водопровод, канал, електроснабдяване на тях не им се вижда реда.Така годините се въртят, а хората изнемогват или се отчайват.Вероятно има трудности г-н Цанков, но какво да правим НИЕ.
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
11-04-2011 - 11:10:41
Всъщност има ли някой актуална информация за поредния последен срок на привършване на обект "Добринова скала" тъй като ние сме от провинцията и нямаме възможност да посещаваме обекта . Знаете ли до къде всъщност са стигнали.
vs
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
11-04-2011 - 13:32:34
Аз също наблюдавам въпросната фирма от около две години. Бях брокер по сделка с г-н. Цанков. Сградата в която купи жилище моят клиент също все още не е завършена. Както обикновенно според г-н. Цанков - проблеми няма, ще я завършим, до 20 дни ще сме готови и т.н. Реално обаче нещата не стоят точно така защото по сградата се работи, но се извършват само евтини строителни дейности и тези 20 дни вече станаха 2 месеца. Според моята информация господинът има финансови задруднения и мога само да се надявам че ще завърши сградата все пак.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход