Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

КЕЙ ТИ ДЖИ

Публикувано от trigo 
КЕЙ ТИ ДЖИ
01-04-2011 - 18:27:39
Добър ден, създавам тази тема поради факта, че не успявам да отворя вече създадената, по не обясими за мен причини, тема ... дали е изтрита, закрита или просто аз не успявам да е намеря нямам представа. Надявам се да се присъединят колкото е възможно повече хора, тъй като се чувствам безкрайно афектиран от случващото се по обектите на А. Ц. и мисля, че всеки потърпевш трябва да потърси правата си, а ако се съберем повече хора целта и мисията ни ще придобие по внушителен характер!



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2011-04-01 19:39 от trigo.
bah
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
01-04-2011 - 19:05:39
avatar
Quote
trigo
...... случващото се по обектите на А_____и Ц____в и мисля, че всеки потърпевш трябва да потърси правата си, .......!

Добре е да бъдете по-изчерпателни, точни и конкретни.
Какъв е, как са му обектите, какви са ви отношенията с него, ...........

В противен случай, е една клевета.
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
01-04-2011 - 19:44:29
Quote
bah
В противен случай, е една клевета.

Извинявай ти кое точно определи като клевета, от моя страна ?
bah
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
01-04-2011 - 20:55:17
avatar
Quote
trigo
Надявам се да се присъединят колкото е възможно повече хора, тъй като се чувствам безкрайно афектиран от случващото се по обектите на А. Ц. и мисля, че всеки потърпевш трябва да потърси правата си, а ако се съберем повече хора целта и мисията ни ще придобие по внушителен характер!

От написаното стигам до извода, че И.Ц. е виновен за "проблеми" в своите обекти.
Това нанася щети на вас и на други потърпевши. Допускам, че на 99.99% сте абсолютно прав/а.
"Проблеми" има в стотици обекти, в 99% от случаите виновни са предприемачите.
Не познавам А.Ц.,но има 0.01% вероятност някой злонамерено да пише по негов адрес.

По същия начин утре мога да прочета нещо за себе си или за вас.
Много е трудно да докажем чистотата на нашите действия, веднъж оплюти.
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
01-04-2011 - 21:07:09
Никой с нищо не "оплювам" никого с нищо не обиждам, не го правя и не искам да го правя ... Просто поставям темата и хората запознати със тематиката и случая ще отговорят. А тези които не са запознати, според мен не е редно да дават становища, мнения и обеснения по въпроса. Още повече да ме обвиняват в това че клеветя и да пълнят със спам темата. Дал съм не малко и очаквам да получа, а вече година и половина не получавам това което съм заплатил и ако това е клевета .... То тогава нямам думи просто.
bah
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
01-04-2011 - 21:17:56
avatar
Quote
trigo
Дал съм не малко и очаквам да получа, а вече година и половина не получавам това което съм заплатил и ако това е клевета .....

trigo, дай конкретни факти, щом си потърпевш.
Ще откликнат и други ущетени, ще се сдружите и може би проблемът ще се реши.
Не скачам срещу теб. Аз съм патил, патил, колкото си искаш - разбирам те.
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
01-04-2011 - 21:31:04
По едни или други съображения не желая да влизам в подробности. Живея с нагласата че съм добре запознат със строителството и като вид дейност и като нормативни уредби и т.н. Работил съм не малко време в този сектор. Не съм човек който ще злослови дори и с право да мога да го направя. Има много факти които могат да се посочат по този въпрос, но си има инстанции пред които има смисъл да се говорят и посочват. Не мисля да си губя времето тук обеснявайки се. И пак казвам нека пишат хора, които са пряко засегнати по темата за да се обеденим в мнозинство със обща нагласа, желания и цели, които да отстояваме!
Анонимен потребител
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
02-04-2011 - 09:35:21
Ами като не желаеш да влизаш в подробности тогава недей да създаваш внушения, че нещо не е наред с фирмата.

Е имаш срок до утре или да дадеш факти или темата се скрива.
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
02-04-2011 - 10:20:49
Невероятно изказване ... при това от модератор на сайта ... направо да не повярва човек! Много не коректно отошение виждам тук в този форум. Фактите пак казвам са видими и ясни за хората са се подлъгали да се доверят на тази фирма .... Казвам подлъгали защото фактите са факти, а те са че сградите поне три от тях които наблюдавам закъсняват със доста голям срок от време една от тях с година и няколко месеца като на тази сграда тепърва предстои изграждането на външни връзки което е доста голямо перо, предстои изграждането на вътрешни съоражения което също е голямо перо, вътрешни инсталации които може да се каже че не са и започнати някой от тях и ред други които не виждам смисъл да описвам. Сами може да си представите колко далече е всичко от евентуалното завършване. на фона на това че срока е прекрачен с доста време.
Модератора надявам се тези факти да са ти достатъчни! Ако не са ти достоверни предлагам да идеш на място и видиш за какво става въпрос и тогава ме вини:
Quote
Тинки Уинки
...създаваш внушения, че нещо не е наред с фирмата.
На въпроса ти къде: [ktgbg.com] имаш право на избор която и от сградите в люлин да подхванеш гаранция че няма да сбъркаш!
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
02-04-2011 - 12:11:50
Е,добре де,какви мнения искаш,като става долу-горе:"Искам да коментирате. Какво да коментираме? Ми не искам да давам подробности"
Ако искаш да правиш група с общи интереси,има социални мрежи.Иначе, така к*во да коментираме?
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход