Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Агенция без адрес?

Публикувано от alana 
Агенция без адрес?
15-10-2010 - 13:47:17
Интересува ме, възможно ли е да има реална агенция без адрес? Открих обява, която ме заинтересува, но в последствие забелязах, че агенцията, която я предлага няма посочен арес, само телефони за връзка. Търсих неин личен сайт, но и това няма, само публикувани обяви в имот бг, имоти инфо и др.подобни сайтове. Като цяло има доста обяви в София и извън града, дори в Плевен, пише че работят и с колеги,но ме притеснява това, че никъде не се посочва адрес на офис. Става дума за Сън пропъртис. Някой знае ли нещо за нея?
Re: Агенция без адрес?
15-10-2010 - 14:40:38
avatar
пусни телефоните и емайлите им за търсене в гугъл...
Би трябвал ода излязат много резултати имена оферти коментари...
ако няма такива значи си менят често телефоните
и ... бягай далеч smiling smiley

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!
Re: Агенция без адрес?
18-10-2010 - 10:55:46
Quote
ASSETION
пусни телефоните и емайлите им за търсене в гугъл...
Би трябвал ода излязат много резултати имена оферти коментари...
ако няма такива значи си менят често телефоните
и ... бягай далеч smiling smiley

alana,
ASSETION е прав, трябва да проучиш такава агенция добре преди да решиш да имаш вземане-даване с нея. Това, че няма собствен сайт не е проблем, не са малко агенциите без собствен сайт но това не означава, че те не са читави. Липсата на адрес може да има различни причини - нова агенция, one-man-company без офис (работещ от дома) или не-юридическо лице което работи, като посредник в сферата на НИ (според мен има и много такива) - това са по-добрите (по сейф) възможности. Лошите, предполагам се сещаш какви са. Във всички случаи, взаимоотношения свързани с покупко-продажба означават работа с пари - потенциален риск от загуба / недобросъвестност / мошеничество / измама - нужно е човек да събере максимално информация - по всички възможни начини, преди да влезе в такива взаимоотношения. Интернет е чудесен източник, но търси с конкретните данни, които са налични - име на фирма, телефон, каквото има - тук във форума има много хора от бранша, които със сигурност разполагат с информация и биха я споделили с теб (ако не публично, то с лично съобщение).
А, моето лично мнение, е че първото което трябва да направиш е да зададеш този въпрос директно на самата агенция (телефона в обявата). Ако, агенцията е реална и иска да работи с който и да е клиент трябва да даде максимално информация за себе си, като такава. От това, как реагират на въпросите ти, какво и колко ти казват можеш да си направиш изводите.

kasak
==============================
Да ставам ли брокер на НИ или не!??
[monitori.start.bg]
[projektori.start.bg]
[blog.kasakov.com]
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход