Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

...и пак за брокерите и професионализма

Публикувано от elline 
Re: ...и пак за брокерите и професионализма
16-09-2010 - 14:23:22
Както се казваше в един виц, аз утре ще изтрезнея, пък ти ще си останеш грозна.
Re: ...и пак за брокерите и професионализма
16-09-2010 - 14:56:03
Безимотко, знам, че дрипльото винаги е злобен. Безсилието ти е достойно за съжаление. Можеш да ме обиждаш колкото си искаш. По-леко ли ще ти стане? Простотията е и арогантна, не си открил топлата вода. Жалкото е, че вероятно си на годините на баща ми, а се държиш като дете в детската градина, и то без никога да съм се обръщала конкретно към теб или да съм ти дала повод за злостни коментари. Но ти във всеки свой пост си такъв...Що ли?
Re: ...и пак за брокерите и професионализма
16-09-2010 - 15:49:06
Чувал съм, че някой бил казал, че май имало имоти без общи части. Викали им КЪЩИ:]
Re: ...и пак за брокерите и професионализма
16-09-2010 - 20:59:13
Елинче, вземи си отвори да си видиш всички постове във форума и ще разбереш, че ме дразниш от първия ти ден тук. Това не е случайно, защото не се дразня лесно. Дължи се на очевидно арогантната ти глупост и самочувствието на безработна, с което плюеш безсрамно цяла една професия, която не познаваш. Дали от наличието на някой и друг кирлив семеен лев, дали поради друга, непонятна за мен причина, към това горното често добавяш и нагла простотия: дриплъо, гладен, слуги не са мои думи.
Re: ...и пак за брокерите и професионализма
16-09-2010 - 21:54:52
Доколкото знам, безработен е този, който е напуснал, или е бил освободен от работа. Най-вероятно терминът е олицетворение на твоя живот. Аз просто не работя, никога не съм работила и никога няма да работя. Ако ти харесва.
Да, гладен, дрипльо и слуга, не са твои думи, по простата причина, че никак, ама никак не ти се иска да опишеш собствената си личност. Твои са думите-" бе, мишко", и "прошляк", както се обърна към един-двама потребители тук. Разбира се, че те дразня от първия ден. Както вече казах, дрипльото се дразни и неистово мрази хората с възможности. Нищ ново под слънцето...Последните години имах възможността да се запозная с манталитета на..очевидно" твоята" професия...де да не я познавах наистина, но уви наложи се. И да, стоя зад думите си, брокерите са слуги и прошляци. Смешници. Хайде, да те видя, ако утре ти звънна, и ти кажа, че купувам веднага някакъв имот, така ли ще ми говориш, или ще се огънеш като желе? Всяка втора дума ти е " сривльовци, сривльовци"...и то казано с пяна на уста. Кои са тези сривльовци, чичко? Адекватно мислещите хора, които никога няма да купят помийната яма, която им продаваш срещу нереална цена. Будалите умряха, Безимотко. Ти си този, който се влачи. В друг пост, твой колега твърдеше, че след някои миризливи клиенти, които качвал в колата си висял с часове под душа. Защо ли в моята кола не се качват миризливци? Защото не съм слугата, кланящ се на просякът -господар. Утре този същия миризливко, ако ви дойде с капаро, може и свирка да му направите. Нищо чудно да сте я докарали там. Слуги сте, приятелче, просяци, факт е, приеми го.
Re: ...и пак за брокерите и професионализма
16-09-2010 - 22:06:07
Що така се разпени бре моме.. уевски нали би *ok*

Не мога да разбера, след като се пишеш за 1ва ръка що падаш до неговото ниво winking smiley
И другото, ти самата си напълно убедена, че ако скокнеш някъде с това държание (че за кинтите ти едва ли не и свирка щи направят) няма да купиш абсолютно нищо...
На мен по ми се струва, че си се поддала на "високите цени" и си твърде изнервена от "мизерният избор", а доста вероятно е и брокера дет те е развеждал да не ти е обърнал "необходимото" внимание winking smiley

Карай по-полека тука и по-големи ексцесии сме виждали *angel*
Re: ...и пак за брокерите и професионализма
16-09-2010 - 22:21:14
Обяснявам, защото май е забравил къде му е мястото- в стаичката на обслужващия персонал, там където държат парцалите. Та да му напомня, че май много се е взел насериозно просякът...Ти, Светльо, не бъди сигурен, че с това държание имот няма да купя. Само да му кажа " Купувам, мухльо". Ще ми отговори" благодаря ви, че ми казахте мухльо". А може и хоро да заиграе, нали е със здрави селски корени. Къде да си избият гнева от ежедневно унизяваното си достойнство, или липсата на такова, тук, разбира се. Ако има още желаещи просяци, да заповядат. Ще им отговоря подобаващо.
Re: ...и пак за брокерите и професионализма
16-09-2010 - 22:30:51
ахахахаахахаа :} winking smiley и аз малко да се посмея *rose*

Иначе сериозно. Аз лично нищо не бих ти продал (още съм тъп), другите да се оправят
Re: ...и пак за брокерите и професионализма
16-09-2010 - 23:18:11
Quote
elline
Иворад, а вие прочетохте ли частта, в която дебело подчертавам, че НЕ ВСИЧКИ БРОКЕРИ СА ТАКИВА? Или четете само това, което ви изнася? Какво обидно и недобронамерено видяхте в заглавието " за брокерите и професионализма?" Не е ли факт, че голяма част от вашите колеги са изключително некомпетентни?

Драга госпожо, това, че дебело подчертавате едно твърдение още по-дебело подчертава лекотата, с която малко по-късно най-безпардонно ще се самоопровергаете, казвайки:

Quote

Слуги сте, приятелче, просяци, факт е, приеми го.

Само недейте да твърдите, че това "сте" се отнася единствено до човека, в разговора с когото показвате нивото на домашното си възпитание - очевидно е, че без стеснение демонстрирате презрението си към хората от т.н. "обслужваща сфера".
Е, Ваш проблем.
Все пак - така и не разбрах: след като още в началото за Вас е било ясно, че брокерката е далече от критериите Ви за професионализъм, защо сте я оставили толкова време да си развява коня? Нормалната реакция е моменталната смяна на брокера. Имате ли основателна причина, поради което не сте го сторили?
Re: ...и пак за брокерите и професионализма
16-09-2010 - 23:55:43
Не си е носила пищова да гръмне брокерката.
Изключително съм щастлив да се запозная, макар и виртуално, с човек, който твърдо заявява: "никога няма да работя", ама никога.
Е, такова животно не бях срещал, надали ще срещна. Тука си имаме някаква аристократка, мини-банева или мини-барбукова, така не съм се смял отдавна. Пази боже сляпо да прогледне /или да си помисли, че е прогледнало/. Банско, Приморско, мале, малеееееееее, думи нямам. Ово е стандарт.
Абе ти, Елино моме, като няма да купуваш помийна яма, защо все от три месеца ходиш с един брокер от двете страни, а ???
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход