Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Office v Mladost ili v Centura?

Публикувано от Ivanov 
Ivanov
Office v Mladost ili v Centura?
21-03-2006 - 15:54:04
koe li e po-dobro vlojenie i s po-dobro budeshte?
Stefan
Re: Office v Mladost ili v Centura?
21-03-2006 - 16:07:34
Ами зависи, какъв ти е предметът на дейност, доколко си зависим от институциите, които са в центъра... Щото от Младост до центъра се пътува дълго, не е като да тръгнеш пеша от Славейков до Министерство на Земеделието например, минавайки пътьом през банката и общината.
Обаче паркоместото ти в центъра е 400 лв. на месец, ако нямаш твое, а и да имаш няма гаранция че ще можеш да си изкараш колата освен ако не сложиш жив пазач пред изхода.
Но и в двата случая отиваш на едни други от сегашните цени - след влизането в Еевросъюза няма да може да имаш офис в жилищна сграда.
Е, пак зависи какво правиш, малките фирми често ползват офисчета, като са регистрирани в апартаментите на собствениците, а и офиса който ползват не се обявява за офис, но това не е сериозно за нормална фирма с реклама и име...
Ivanov
Re: Office v Mladost ili v Centura?
21-03-2006 - 16:20:59
Viarno e che zasega "centurut" ostava po-atraktiven za office,no puk cilaloto stroitelstvo na novi takiva se izmestva kum Mladost,zasto?
Re: Office v Mladost ili v Centura?
21-03-2006 - 16:33:10
Защото в центъра няма място.
Ivanov
Re: Office v Mladost ili v Centura?
21-03-2006 - 16:40:09
Naistina e taka,no zasto tochno Mladost e "izborut",tova li e edinstveniat "apetiten" ostanal komplex?Za jiveene moje bi-gradinki,uchilista,dobra infrastruktura,no zasto ogromni office plosti?
Zico
Re: Office v Mladost ili v Centura?
22-03-2006 - 09:42:37
От гледна точка близост до институции -център ,
от гледна точка удобство на клиенти - Младост .

Няма такъв филм,че като влезем в ЕС , няма да можеш да имаш офис в жилищна сграда ! Проблем в това отношение нямаш !
Re: Office v Mladost ili v Centura?
22-03-2006 - 10:20:41
"ЗУТ , чл. 37, ал.3 В съществуваща жилищна сграда с режим на етажна собственост се допуска преустройство и промяна на предназначението на жилищно помещение или на самостоятелно жилище в кабинет за здравни нужди, за офис или за ателие за индивидуална творческа дейност, свързани с достъп на външни лица в сградата, ако обектите се намират на първия или на полуподземния етаж, преустройството им е съобразено със санитарно-хигиенните, противопожарните и другите технически изисквания и въз основа на изрично писмено нотариално заверено съгласие на всички собственици на жилища - непосредствени съседи на обектите. По изключение може да се допусне разполагане на посочените обекти и на други надземни етажи само въз основа на решение на общото събрание на собствениците, взето по установения ред, и с изрично писмено нотариално заверено съгласие на всички собственици на жилища - непосредствени съседи на обекта."
Т.е. ако се разбереш със съседите - нямаш проблеми, ако не се - имашsmiling smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход