Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

За българската елементарщина

Публикувано от sunnyvillas 
За българската елементарщина
08-10-2008 - 11:16:21
В България правото на мислене е за тези, които нямат такава способност!
Това правило важи, както за управляващата върхушка, така и за болшинството от управляваните.
Самият факт, че в този форум се коментират едни и същи теми, под различни заглавия, насочени срещу АНИ с такава еднопосона елементарщина, говори достатъчно красноречиво, за поредния успех на умишлено-създадената интрига от страна на политиците.
Защото те създадоха условията, в които се развиха агенциите и техните контрагенти, а сега жлъчно се наслаждават на оправданото недоволство и с удоволствие продължават да го правят, като допускат съществуването на безрегламентираност и анархия в този така, нужен за държавата бранш.
Продажбата и покупката на имоти не е за елементарни хора, но това трудно може да бъде проумяно и от такива.
Все пак в основата на всичко е възпитанието и културата на всеки един от нас и ако не се научим да уважаваме труда на отсрещния, то няма как да уважаваме и себе си; ако не се научим да виждаме положителното, няма да мислим и положително; ако не се изказваме елементарно, то би следвало и да не сме елементарни.

Re: За българската елементарщина
08-10-2008 - 12:58:01
Радвам се да прочета едно изказване, породено от трезво виждане на заобикалящата ни действителност. Надявам се все по-често да попадам на нещо стойностно в този форум, като поста на sunnyvillas. clap:
Re: За българската елементарщина
10-10-2008 - 09:43:16
nikolase,
ще те помоля да прочетеш в тълковния речник значението на думата "елементарен", а след това да се опиташ да асимилираш написаното в тази тема, за да си помогнеш и ограничиш съвпадението, което неминуемо ще установиш за себе си, защото то вече е очевадно. smiling smiley
Re: За българската елементарщина
10-10-2008 - 10:32:39
sunnyvillas, нима очакваш това от николасчо ? По - скоро ще прочетеш отново "тунеядци", "паразити, седнали на софрата ни" и все неща, дето аз отдавна наизустих. Иначе си абсолютно прав за всичко, ще те допълня с нещо, което вече съм писал - как един дядо ми описа ситуацията в България - попитали кучето "Защо топките са ти отзад?", то отговорило "Кое ми е наред, та и това да ми отпред ?!".
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход