Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Porednata piramida

Публикувано от Kobe 
Porednata piramida
28-02-2006 - 01:03:58
"Интерлоджик" купи седем апартамента [Актуално] 27-02-2006

Учредената с гръцки капитали компания "Интерлоджик лизинг" сключи договор за покупка на 7 апартамента в жилищната сграда в местността Кръстова вада, съобщи Българската фондова борса. Контрактът е подписан на 23 февруари и освен апартаментите се включват и съответните помещения в сутерена, 3 гаража и 8 паркоместа заедно със съответните идеални части от фитнес център и контролно-пропускателен пункт.

Още през пролетта на миналата година от "Интерлоджик лизинг" обявиха, че са сключили предварителен договор за покупка на 20 апартамента със съответните помещения в сутерена, както и 13 гаража от жилищна сграда, намираща се в кв. Драгалевци. Намеренията на компанията бяха въпросните апартаментите да бъдат дадени под наем, като част от тях могат да бъдат и продадени. От дружеството не бяха открити за коментар дали сключения преди дни договор касае същите апартаменти.

"Интерлоджик лизинг" е третото дружество, което реализира първично публично предлагане на акциите си на борсата. В едногодишната си публична история книжата на компанията се превърнаха в едни от най-волатилните. От излизането си на борсата до момента акциите са търгувани в широкия диапазон между 15 лева и 89.99 лева.

Реалната стопанска дейност на дружеството, поне по информацията, представена във финансовите отчети, остава значително по-спокойна. Според предварителните финансови данни за 2005 г. дружеството отчита общи приходи само от 7 хил. лева.




Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход