Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Какво мислите за квартал Суха река?

Публикувано от Ronia 
gogo
Re: Какво мислите за квартал Суха река?
28-01-2006 - 13:54:25
Сухата река е зоопарк Олимпия.
Квартал за бедни хорица.Там повече от 300 евро за квадрат не бих купил.
Петров
Re: Какво мислите за квартал Суха река?
29-01-2006 - 10:10:43
Ами наистина София се дели на прослойки.Но проблема идва от там че е много трудно хора от една черга да се съберат в една сграда,камо ли е един квартал.Но например в нарочените за прастижни южни квартали имоти купуват основно гастърбайтери-миячи на чиний и кенефи в Германия,строители,спящи по обектите на които работят в Испания,берачи на маслини в Гърция,отглеждащи памук в Англия и т.н.Тези хора имат пари,за да купят жилище,но реално са едни въшлювци,които с чалга-манталитета и елементарното си мислене,могат да ти вгорчат живота.Това са хора които имат пари от ден за пладне,след 3-4 години няма да има с какво да си платят тока за общите части,да не говорим за партиера.В България тази деференциация ще се случи поне след години,когато стандарта и цените са близки до тези в старите страни-членки на ЕС.Когато спестените 30 000-40 000евро от 3-4 години гурбетчийство ще бъдат едно голямо нищо.
Попитайте някой юнак осъществяващ гореизброените дейности защо не си купи жилище в престижен квартал на столицата в чията страна работи.С елементарен бачкаторски труд няма да може да постигнеш нищо и така и трябва да бъде.
Re: Какво мислите за квартал Суха река?
30-01-2006 - 08:50:41
Сухата река е голям квартал - зависи за кой точно район говорим. Има цигани междуе летището и Ботевградско. Там е гетото. На то няма как да расте в посока към квартала, за щото циганиите няма как да купуват земя или жилища. А пък ако имат пари да си купят и банките ич отпускат кредити ние вече не ги наричаме циганиsmiling smiley И не се притесняваме от тях.
Re: Какво мислите за квартал Суха река?
30-01-2006 - 08:56:59
Интресно виждане има българинът - да смята някого , който си е купил жилище без използването на кредит за изпаднал типsmiling smiley
Ти наистина ли би си купила по-скъпо жилище само за да не те е срам да си каниш гостиsmiling smiley
Re: Какво мислите за квартал Суха река?
30-01-2006 - 08:59:44
Честно да ти кажа предпочитам циганин пред политикsmiling smiley Особено ако ходи на училище. Тези дето ходят на училище изобщо не са проблем.
А би ти цигинин виждал ли си , работил ли си с циганини или поне говорил ли си си с тях?
Re: Какво мислите за квартал Суха река?
31-01-2006 - 10:45:37
Забравих да ти кажа. Ако става въпрос близо до Била и моста Чавдар, ако не го купиш, ще си скубеш косите след време. Защото си на 500м. от район където цените са поне 2 пъти по-високи, а промишлената зона в района един ден (не много далечен) ще бъде съборена и ще стане жилищен район. Поне има такива проекти, ако не се реализират сега до 10г. съм сигурен, че ще стане.
Освен това се замисли малко над това как циганин ще си купи при тези цени. Те ако събираха пари за къщи нямашще да са цигани. По-вероятно е да си продадат апартаментие (дето са им дадени за без пари) и да отидат да живеят в колиби, отколкото да си купуват апартаментиsmiling smiley
Та ти сама се чудиш как може едва ли не на Додуков да има такива атрактивни офертиsmiling smiley Ами има - още не са се усетили. Обикновено печелят първитеsmiling smiley
Re: Какво мислите за квартал Суха река?
31-01-2006 - 11:37:36
Мисля че е един от лошите квартали. Не заштото летят самолети или ме тресе снобарията, но там няма добра жизнена среда, достъпа без автомобил е труден и няма удобни магазини. Освен това не съм сигурен какво е положението с престъпноста в този квартал. Аз не бих купил там. Недейте да бързате и търсете в Редута, Младост 1 може да се намери добро жилище.
Re: Какво мислите за квартал Суха река?
31-01-2006 - 11:50:20
Ти изобщо имаш ли представа за квартала? Как така няма транспорт? Та ти пеша си за 20мин. на ЦУМ. Минаваш по моста Цавдар и си на Дондуков. Просот не мога да разбера как сравняваш нещо дето е в центъра на София, с нещо дето е на 6км. от Орлов мост (Младост 1) и твърдиш, че е по-комуникативно.
Единствения проблем са самолетите.
Емоция
31-01-2006 - 12:05:31
Мненията на потенциалните купувачи показват, че избора им е по-скоро емоционален, от колкото рационален.
Това се отнася с особена сила за хората, купуващи жилище за живеене, а не за инвестиция. Те смятат, че ще живеят в него завинаги и как ще се промени пазарната му цена - няма значение.
Спомням си, че като студент по същия начин си избрах гарсониера - любов от пръв поглед :loveu:
Re: Какво мислите за квартал Суха река?
12-02-2006 - 17:58:01
Искам все пак да споделя, че след търсенето и умуването избрахме и капарирахме апартамен в зона Б19 до пазара Д.Петков.

Мястото се оказа доста комуникативно, защото и метрото е наблизо и новия булевард... Много се колебаехме между Гео Милев и този ... но в зоната беше 10 кв.м. по-голям, а и цената му бепе по-ниска с 2000 E... (и двете ЕПК)
Не знам, но се чувствам щастлива, че най-после това ми се махна от главата .. много е трудно да се избира апартамент ... притеснено ми беше. Благодаря на всички за мненията!
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход