Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Какво мислите за квартал Суха река?

Публикувано от Ronia 
Re: Какво мислите за квартал Суха река?
13-02-2006 - 03:24:48
Ronia, v kraina smetka neshtata opirat do tova kakvi komshii shte imash. Vseki da si go krashtava kakto shte - snobaria,glezotia, zdrav razum...Dali shte zhiveesh v edin blok s hora, koito si plashtat za chistachka, asansior i tekushti remonti ili s hora, koito si hvarliat torbite s bokluk prez balkona (imalo i takiva!) i ne gi interesuva nishto otvad praga im (ili prosto niamat vazmozhnost da si go pozvoliat). Edin EPK blok si e kato edno malko selo i tia neshta sa vazhni. Pone az taka mislia. Taka che poogledai bloka, vhoda, razhodi se po etazhite, ako izglezhda spretnato i chisto, poddarzhano - niamash nikakav problem! Suhata reka si e komunikativen kvartal. No ima i neshto drugo, za koeto e dobre da se pomisli - sled godini, kogato detsata porasnat i si zhiveiat otdelno i vi stane goliam dali shte mozhete da go prodadete. Mislili li ste za novo stroitelstvo? Shte triabva da go chakate edna-dve godini, shte e s po-malka plosht, no shte zadarzhi stoinostta si po-dalgo. Tova samo kato oshte edna misal za mislene, ne che te navivam.
Uspeh v nachinanieto, znam s kakvi trepeti i trevogi e svarzano winking smiley .
konstruktora
Re: Какво мислите за квартал Суха река?
13-02-2006 - 10:04:18
Сухата река е зоопарк Олимпия.
Re: Какво мислите за квартал Суха река?
13-02-2006 - 10:19:32
И теб те тресе снобарията ама карайsmiling smiley Аз лично мисля, че човек с апартамент в Сухата река , без задължения към банка е по-богат от човек, живеещ под наем в Лозенец. Пък ти си го наричай зоопаркsmiling smiley
Разни хора разни идеали.
Смешна работа е всичкото това което прочетох ,хора я се вижте прочетете това което сте написали и се замислете малко.УЖАС, УЖАС биж добавил УЖАС!!!!!
Философски изказвания и нищо повече едни празни приказки хора без никакви души.
Моля ако някой отговаря да не си изкарва комплексирания мозук точно тук,а просто да отиде в друг форум. confused smiley confused smiley confused smiley confused smiley confused smiley confused smiley confused smiley confused smiley sad smiley sad smiley sad smiley sad smiley
Re: Какво мислите за квартал Суха река?
13-02-2006 - 11:21:59
range">Явно хората които идват от провинцията не познават районите и картата на София
Вижте кое е Суха река ,кое е кв.Левски и кое Христо Ботев след като се запознаете можете да пообиколите и да се запознаете с материята.Вие сте просто едни от многото хора
:} :} :}
Ани
Re: Какво мислите за квартал Суха река?
01-03-2006 - 22:06:28
Много интересно...щом жената може да си позволи апартамент във по-скъп квартал и и харесва то това е чудесно ..Аз лично живея в Суха Река и мога да кажа че относно циганите тук маи хората не правят разлика м/у Суха Река и Левски?!Циганите са изцяло на чужда територия можеш да ги срещнеш в градския транспорт .....относно възпитанието на хората простаците и в Лозенец си ги има .....А до самолетите ....просто нямам думи бе хора ....тресели се прозорците...що за простотии нямам думи убихте ме ...Аз бих посъветвала незапознатите да доидат ден два да пренощуват и тогава да говорят простотии...жената все пак е искала съвет!
Galina
Re: Какво мислите за квартал Суха река?
08-03-2006 - 13:57:36
Живяла съм в Сухата река, това е добро място, от СУ до там се стига за 20 мин пеш. Според моя приятел моста отделя квартала и затова е толкова ефтино, но той е живял цял живот в центъра и сега е готов да се примести там(в Сухата река). Що се отнася до самолетите с тях се свиква и не е по зле от това да ти минава трамвай под прозореца и да тресе цялата къща.
Аз живея в Хаджи Димитър и честно да ви кажа въобще не съм очарован.Квартала си е мизерия и хората наоколо не са от тези с предпоставки за социални контакти , а от тези тип "белот и троянска сливова рано следобед".Не мога да разбера защо срещам мнения че има смисъл да се купува след като наблизо имало магазин "Билла". Ами мога да се оплача че в този тъп квартал цените скочиха само защото го построиха,а повечето от хората нямат и коли да ходят до него. И защо в тази шибана държава построяването на магазин за хранителни стоки кара цените да скачат с по 100-200 евро, а до теб продължават да минават влакове ,да паркират тирове, да летят самолети,да срещаш цигани навсякъде, и накъдето и да се обърнеш да е пълно с промишлени сгради. Да не говорим че няма централно топла вода и ако ти се повреди бойлера ще си умреш от мизерия.Щели да ги съборят промишлените постройки някой ден,да ама това са глупости на хора които не са чували за застроителен план и за промишлени зони. Било на 20 минути от ЦУМ. Да ама с такси и то защото има 2 тролея които ходят в посока 5 кьошета и никакъв транспорт които да ходи натам.Да не говорим че вечер да се прибереш пеша е абсурд.
Мамка им на всички брокери изедници които лъжат хората, и ги карат да искат цени които са обусловени само че в близост до имота ти имало магазин за хранителни стоки. Ако може да се нарече наблизо 1-2 км.
Хубаво е направил човека че се е ориентирал към друг квартал а не Суха река или наоколо. И аз в най-скоро време се изнасям от тук. Въобще няма да ме интересува дали ще има хипермаркет наоколо или не.Останалото ми е достатъчно.Искам да срещам покрай себе си интелигентни физиономии и като кажа на приятелите си къде живея да ми идват на гости с удоволствие, а не да правят физиономии и да казват"Стига бе няма ли от коя банка да вземеш кредит че да си купиш нещо нормално"?
Не знам дали разсъждението ми е снобско,но повечето от хората мислят така а аз все пак живея сред тези хора .
Seymour
Re: Какво мислите за квартал Суха река?
14-03-2006 - 23:19:22
Хареса ми изказването на Tattoo - свежо и приятно е smiling smiley

Да си кажа и моето мнение - живея в Сухата река от два месеце и ми харесва. Точно до стадион Герена съм и до площад Света Неделя съм точно за 25 минути с ходенето до спирката на трамвая. Не са ми направили впечатление не-интелигентните физиономии на живущите или прекаленото много цигани. Верно е, че кварталите са им наБлизо, ама са предимно по транспорта...

Топлата вода не е проблем - купуваш си качествен бойлер!

Странно ми още със самолетите да свикна - верно е, че са шумнички, но слагането на алуминиева дограма мисля, че решава проблема.

Живял съм и в Лозенец, и на Иван Асен, но не мисля, че предишните места са цвете за мирисане - и там има съседи простаци, и там ти разбиват колата...изобщо мисля, че е до нагласа..

Аз бих препоръчал Сухата река, като едно от добрите места за живеене при ограничен бюджет - по-добре по-обширен апартамент тук отколкото нещо маломерно в "престижните" квартали...
Иво
Re: Какво мислите за квартал Суха река?
15-03-2006 - 07:47:10
Тази тема също е много интересна най-вече и въпроса за снобизма и как гледат хората на теб.Ами честно казано трябва да се примирим с това.Така ще е за напред.Хората колкото и да са умни,добри,разбрани и т.н просто ще се делят на такива живеещи в хубав квартал и такива в беден.Това кой къде бил свикнал и т.н няма такъв филм.Ако имаш средства и преуспяваш мястото ти е в престижните квартали с цени от 800евро кв/м нагоре.Мой приятел работещ на френската фондова борса ми казва,че не му се пазарува в скъпите магазини,а му се иска нещо качествено и по евтинко,ама колегите му се смеят говорят зад гърба му че е стиснат балкански палячо и т.н.Така че това го има на всякакво ниво.
Разделението е огромно и вече е само на финансова основа.Хората гледат на теб ,аз го забелязвам съмсем отчетливо особено последните 2-3 години,по ужасно различен начин ако кажеш че живееш в Люлин или Иван Вазов примерно.
Така че Татоо ,ако имаш престижна и перспективна професия,послушай приятелите си.Да не говорим че ако си ерген ,шанса ти да хванеш качествен женски субект скача в пъти ако от Хаджи Димитър се преместиш в Лозенец да кажем winking smileyЖенския мозък е като калкулатор,веднага ще се впусне в сметки.Ама това че не си искал заради това да е с теб..............искаш не искаш това е повсеместно sad smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход