Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

рубрика красимир далеков

Публикувано от пипи 
рубрика красимир далеков
28-11-2007 - 20:02:46
аз съм поредния измамен от красимир далеков . очаквайте пикантни новини за него директно от троян и околностите.
Re: рубрика красимир далеков
28-11-2007 - 20:27:57
кои е този момък левент? eye popping smiley
Re: рубрика красимир далеков
02-12-2007 - 12:43:03
toi e edin mo6enik koito se podvizava na pirotska 60 . vzema kaparo za kuxni bez namerenieto niakoga da gi dostavi . kazva 4e ima tsex v selo ore6ak "troiansko", a se okaza 4e niama ni tsex ni ni6to . ni go e strax ot sud ni ot zakoni , dori my e got da po4vate da go sudite zashtoto tova my e na4ina da se oturve ot vas.

kazva se krasimir ivanov dalekov s ET- Krasimir Dalekov i MONI MAKC " tova e poslednata firma registrirana ot nego".
Re: рубрика красимир далеков
02-12-2007 - 14:18:07
Прати му бригадата на Бориме4ката да върне парите и да хваща гората.На зла круша-зъл прът smoking smiley
Лощото е,4е парите са малко и трудно ще се намерят хора,които да го оту4ат от този лош "навик"....
Re: рубрика красимир далеков
02-12-2007 - 17:36:30
едва ли ще му пратя бригада. но парите никак не са малко . той не взима по малко от 1000 лева като капаро а моите са още повече. :!:
Re: рубрика красимир далеков
04-12-2007 - 15:49:21
напомням ви че мони макс и ЕТ-Красимир Далеков са фими на красимир далеков и независимо че регистрацията му е на пиротска 70 . рекламите на мони макс са на пиротска 60 . т.е където му магазина.

"Мони - Макс" - ЕООД ДВ бр. 79 от 02.10.2007 г.
Софийски градски съд
Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 9457/2006 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност "Мони - Макс" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район "Възраждане", ул. Пиротска 70, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработени или обработен вид, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица, многостранни външнотърговски сделки като импорт, експорт и реекспорт, търговия на едро и дребно, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и в чужбина, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, услуги за населението, сделки с недвижими имоти, както и извършването на всички други сделки, които не са забранени със закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитал и управител Красимир Иванов Далеков, който управлява и представлява дружеството.
69385
175125712
clap:
Re: рубрика красимир далеков
13-08-2008 - 14:11:10
Ами, какво да ви кажа, че и аз си изпатих от тая маймуна крадлива. Преди около 2 години решихме да си поръчаме при него гардероб и нощни шкофове. Той направи една оферта с едни надути цени, ама вика че всичко ще е от качествени материали и т.н. Колко щяха да са качествени така и не се разбра. Поиска ни едно доста голямо капаро, сключихме договор и се започна и едно доста голямо чакане. Значи, сигурно минаха повече от 6 месеца, а той дори и мерки не дойде да вземе. Сроковете изтекоха. Всеки ден разправяше, че на следващия ще дойде и все не идваше. Когато си поисках парите ми каза, че няма да ги върне, щял да направи гардероба, обаче не сам му била единствената клиентка, имал и други поръчки. После след като му писна да се разправяме, започна да се крие. Секретарката му в магазина като ме видеше или чуеше казваше, че е в провинцията. Да ама аз като се заинатих, не ги оставих намира. Ония по едно време реши да вземе най-накрая мерките, но аз вече нямах желание. Кой знае още колко месеца трябваше да минат за изработката, освен това вече гардероб не ми трябваше. То за тия 6 месеца целия апартамент ми завършиха и обзаведохме. Както и да е накрая пуснах една жалба и се почна още чакане. В краина сметка след сума ти писане и разпити кретена върна парите. Сега ме е яд що ли не му предизвикахме по-големи проблеми, ама мина и замина. Много голям измамник, пък и нагъл колкото си искаш.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход