Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Интериорни врати - Дайте съвет

Публикувано от Йоана 
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
23-02-2015 - 11:02:22
Аз също от скоро разглеждам за врати. Поразгледах доста сайтове и видях, че в сайта Борса Узунов има голямо разнообразие от модели и цените са добри.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
27-02-2015 - 18:26:13
Миналата година за старият ни апартамент купихме интериорни врати от Луксдоор , които се оказаха доста стабилни. Сега там живеят семейство с двама тинейджъри, които постоянно ги изпробват за стабилност. За сега вратите се справят много добре *ok*
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
04-07-2015 - 10:10:57
Скоро слагахме интериорни врати у нас в благоевград и искам да преръчам фирмата, от която ги взехме. Красиви и много модели, а хората са много коректни с клиентите си. Ето техният сайт: хубава врата Обадихме се и дойдоха с мострички на място, взеха размер и така...
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
25-07-2015 - 19:28:28
Наскоро сложих врати от фирма Треска от Нови Искър. Надявам се да спестя на някой главоболията, през които ме прекара тази фирма. Създават впечатление, че имат качествени врати на добра цена, но наистина си заслужава да се плати повече за нещо, което наистина е качествено вместо да се търси евтиното. Ето последствията:

Вратите се коват с пирони и се вижда всеки къде е забит.
ПДЧто е от най - калпавото и лесно се бели или удря.
Вратите се превозват зле опаковани, в мръсен, немаркиран бус и идват ударени още при пристигането при което се заличават криво ляво с фулмастер само ако забележиш.
На собствениците не им пука дали сте доволен и ви обявяват за хейтър.
Разбираш се за едно а получаваш друго. Поръчваш едно заключване, первази и тн. слагат ти други.
Бравите започват да скърцат дни след инсталацията, а вратите се изместват.

Нямах си представа, че може толкова проблеми да излезнат от едни врати. Реших че може да съм имала лош късмет защото фирмата се старае да има добър имидж. Питах познати, които си сложиха врати от същата фирма и техните впечатления са подобни. Надявам се да е полезно на някой.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
26-08-2015 - 12:45:11
Какво мислите за интериорните врати на Каракашев ?

блиндирани врати врати метални врати
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
31-08-2015 - 09:00:26
От Треска ООД
във връзка с направен коментар на потребител sasho_1912.
Начинът на работа във фирма Треска ООД е изработен така, че да защитава клиента. При поръчка има договор с описани мантериали,брави и первази . След извършен монтаж на вратите се попълва приемно-предавателен протокол от клиента, второ посещение за поставяне на первази клиента отново се попълва приемно-предавателен протокол.
Изработената от нас врата не е от ПДЧ – не закупуваме такъв вид материал. Изпозваните от нас материали са от МДФ - ламиниран, натурален или фурнирован от фирми с доставки от Соларис М/ Испания/, Трейдхо/ Чехия/, Роси/ Турция /
Поставянето на вратите е с монтажна пяна на Церезит – не използваме „пирони”.

Коментарът направен от този регистриран потребител е с цел да навреди на нас, но не и да помогне на потребителите.

Коментарът направен от sasho_1912 не отговаря на истината. Няма направени подобни забележки до нас от клиент на фирмата.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
21-10-2015 - 15:37:27
Quote
arcoma
Здравейте,

От дълоггодишния си опит знам / учудвам, че другите не го знаят/ , че такова животно като Качествено и Евтино Няма и няма как да има - за да е евтино трябва да се е икономисало от някъде - или от материали или от труд.
Все пак - успех на онези, които вярват, че за 200,00 лв ще получат качествена и хубав врата / е всеки има различен критерий за качество/.
Зависи, понякога просто цените са много завишени и нормалните ни изглеждат евтини smiling smiley

врати софия интериорни врати входни врати
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
04-12-2015 - 00:27:38
Здравейте. Преди време ви обзавеждах изцяло апартамента и мислях да си взема италиански врати, но от фирмата дето правиха мебелите ми (Тоникс 96 Троян) казаха, че могат и да ми направят врати в същия цвят като мебелите и с какъвто дизайн си избера. Реших да пробвам и се получи супер - хем цветът е същият (венге), хем цената беше добра, а моделът си го харесах от интернет и ми го направиха. Като цена ми излезе 600-700 лева и съм много доволна. Мога да пратя и снимки. Сайтът на фирмата е www.tonix-bg.com и идват до всеки град за вземане на поръчка и после монтаж.
.*pardon*
05-01-2016 - 13:00:07
*pardon*



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2016-01-05 13:59 от Zapo4va da mi pisva.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
30-03-2016 - 15:06:22
Гледам , че става въпрос за интериорни врати и реших да споделя опит. Ние си поръчахме врати от Диадоорс (София) и останахме много доволни, жена ми най-вече! smiling smiley
Имаме по-различни отвори на вратите в нашата къща, високи са и стената е с много широк зид. Първите магазини за вносни врати, които посетихме ни казаха, че ще трябва да къртим правим.. абе кофти работа.
Видях им сайта, хареса ми и отиваме в магазина- те били всички по поръчка и са доста добре на външен вид.
Оттам и жената ми като се впусна в разглеждане 1 час стояхме, но хората бяха любезни и ни изтърпяха. В крайна сметка 3 врати вътрешни , едната за баня – с монтаж и всичко ни излезнаха малко над 1000лв, но нямам забележки, освен може би срока. Чакахме около месец за нашите , но от друга страна бяха си и доста нетипични и ни ги произведоха точно за отвора. Като за българрска работа - с добро мнение съм!
Де и с дограмата да имахме малко повече късмет, ама това е друга история ! smiling smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход