Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Интериорни врати - Дайте съвет

Публикувано от Йоана 
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
14-05-2014 - 15:17:56
ПРОМОЦИЯ 180 лв Porta Doors

Интериорни врати Porta Doors Верте с каса Порта Систем (от 7 до 20 см зид), первази , брава , панти и уплътнение. Промоцията се отнася за плътна (неостъклена табла) с пълнеж "Пчелна пита" в цвят Бяло и е валидна до 31.08.2013 ! Не е включен монтаж и дръжка ! Всичко в сайт за строителни материали.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
17-08-2014 - 11:40:21
Здравейте,
Реших да напиша този пост НЕ за да навредя на фирма “Диадорс” , а за да предпазя обикновенният и невзрачен клиент, като мен от “голямата “ фирма ... супер професионалисти,която невероятно за мен съществува в времето на динамична пазарна икономика в България.
Накратко истоярията заради която пиша е следната:
Поръчах си врати 3 броя интериорни ,едната от която с една стрелка декорация от стъкло.Речено сторено, приеха поръчката взеха размери платих капаро, и започна изпълнението на поръчката след като разбира се попълнихме договор в който пише, че фирмата се задължава в срок да достави и монтира трите врати.И забележете в договора пише , че фирма Диадорс плаща неустойка в размер на 0.01 % от сумата за всеки просрочен ден...смешна неустойка .Попълнихме договора , дадох капарото и зачаках...след 7 дни ми се обади любезна служителка на Диадорс ,която ми каза , че трябва да отида в офиса им, защото шефката им ,която и да е тя е казла , че няма да направи въпросната стрелка от стъкло...? Така отидох на същият ден защото, нямаше време апартамента ми е без врати...любезната служителка ми каза следно:Съжалявам но според шефката това няма как да стане, стрелката няма да бъде цяла а само до някъде , защото може тази врата да претърпи конструктивни изменения...Това ме втрещи !!! Аз ползвах същата врата вече една година , която за щастие работеше перфектно...така “залепен за стената” и след като фирмата вече е взела парите, разбира се се съгласих ...Зачакахме позвъняването и супер 9 дни след като изтече договора се обади един господин и каза, когато искате може да монтираме само минете да платите остатъка.../ плащането се извърши предварително не след монтажа, и разбира се неустойката смешна ..../
Монтажа ... Ок монтираха монтажниците но се оказа груба грешка , че има на едната врата... страницата на касата е по-къса , не стига касата до подът ....е това вече е невероятно...но монтажниците какво да направят...3 дни по-късно показах снимката на вратата и обясних на управителя за какво става дума пред нас се обади и каза ,че ще е оправят с парченце което да запълни празнината ( и това преглътнах платих солидна сума за врата която е с пачрченце ) каза днес или утре ще , Ви се обади човек , който да вземе размер и да изработи парченце и да го монтира...е уви никой не ми се е обадил вече 10 дни и едвали някой и ще се обади ,просто нямат инерес, взеха си парите а, аз съм просто един дребен клиент.Това и ме накара да напиша този пост,защото това за мен не е нормално да има такова отношение към клиента ...който търпеливо си чака да свършат отпуските, да се задейства голямата машина наречена Фирма Диадорс за да си свърши работата за , която аз съм си платил.Е това , не мисля , че е правилно!Фирмата явно има сериозен проблем...и това е мисленето на ръководството никой не застана с ясна позиция,никой не се постара дори да се обади да каже съжаляваме нямаме свободен човек нека да почакате още седмица... разбира се , че бих приел но това не се случи, а това е просто печелбарска фирма , на която вратите са с немско качество и с китайски монтаж.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2014-08-17 11:46 от danielski.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
29-09-2014 - 22:56:16
Много интересни 3D панели на www.panobg.com
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
14-11-2014 - 10:34:28
avatar
Аз съм работил с Новадом. Цените са сравнително добри.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
20-12-2014 - 23:00:10
Монтираха ми 6 врати фирмата се намира на бул.Сливница 271 мисля че бяха борса за врати и матраци справиха се почти отлично с малкото забавяне но ги монтираха добре от Узунов сме доволни и за следващия апартамент пак на тях ще разчитам.. Врати Узунов
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
23-12-2014 - 14:59:21
Дорман са най-добрите! Аз си закупих от там, на ниски цени са, хубави са и всичко стана много бързо..и обслужването е на ниво. Ето сайта им www.plovdiv.doormann.bg
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
03-01-2015 - 20:50:44
През август, септември, октомври ... и до днес правя ремонт на апартемнта ми в София. Реших да сменя всички интериорни врати, както и входната. След кратко рпоучване избрах да си купя врати отмагазина на Врати София на Раковска. Те ми рпедложиа китайски интериорни врати за 200 лева и входна турска. Всъщност повечето магазини които обиколихме в София предлагат едни и същи врати - китайски. Имаха ги на склад и реших, че като няма да чакам и цените са толкова ниски, това ще е много добра покупка. Те казаха, че работят с Мега Монтажи ЕООД. Аз се съглоасих те да ми монтират вратите и подписахме договора със 100 % предплата.
Дойде моментът за монтажа. Монтажистите закъсняха с 1 час. Монтираха входната 4 часа - двама човека. При рязането на касата одраскаха вратата на съседа, не си изнесоха боклука и през цялото време ми обясняваха колко скапана врата съм си купил. Много приятно ми стана. Започнаха да сглобяват касите на интериорните врати, преди да ги монтират им казах да ги събират и да ги връщат обратно в магазина. Съвет от мен - не си купувайте от китайските врати - все едно са от картон и сглобките са много некачествени. Бях си платил да ми изнесат боклука от монтажа, те обещаха да го изнесат вечерта, но така и не го направиха. Опитах да се свържа с тях, но успехът ми беше нулев.
Отидох в магазина и си поръчах от двойно по-скъпите полски врати КРАСЕН. До тук с вратите на склад - трябваха им 2 месеца и половина за да ми ги доставят. Чакам ги да ми ги докарат следващата седмица, този път няма да ми ги монтират от МЕГА МОНТАЖИ. Няма шанс. От сърце препоръчвам и на вас да не ползвате тази фирма Мега Монтажи. Само името им е мега ... сигурно затова се подведох.

Имах много добро преживяване в магазина на НОВОМЕТ на Шипченски Проход. Изключително подготвени и добронамерени консултанти. За съжаление цените на немските врати които предлагаха не ми бяха по възможностите. Не мога да кажа нищо за монтажа, но определено ми направиха много добро впечатление. Ако имате възможност идете там и вижте какви врати предлагат. Ако не друго поне може да се насладите на немското качество, дори и да не си купите вратите от там. Аз бях впечатлен.

Това е моят не много приятен опит. Във всички случаи ви съветвам да се заредите с търпение и спокойствие, защото ... в България е така :-)
Аз за монтажа ще разчитам на силите си. Достатъчно разочарования с фирми и фирмички имах вече.
Успех на всички с ремонтите!

Много от публикуваните мнения по форумите са реклами. Платени съобщения. Ако искате да разберете кои са истински, погледнете всички постове на атора. На мен ми писна от платени публилкации, затова предупреждавам и вас.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
21-01-2015 - 11:19:00
Здравейте, можете да погледнете Врати София, тук ще намерите точно това което търсите. Цените са на ниво, персонала е квалифициран и могат да ви помогнат за всичко свързано с вратата (избор, размери, монтаж...). Имат всички врати на склад и не се налага чакане. Надявам се да съм помогнал smiling smiley

[doormann.bg] - Врати Дорман - Входни и интериорни врати на добри цени!



Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2015-01-21 13:10 от vrati_lux.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
28-01-2015 - 12:59:03
avatar
Quote
vrati_lux
Здравейте, можете да погледнете Врати София, тук ще намерите точно това което търсите. Цените са на ниво, персонала е квалифициран и могат да ви помогнат за всичко свързано с вратата (избор, размери, монтаж...). Имат всички врати на склад и не се налага чакане. Надявам се да съм помогнал smiling smiley

+1
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
02-02-2015 - 13:20:53
Мъжа ми , преди 1 година смени всичките врати в старият ни апартамент, дълго проучваше от къде да ги купи и какви да бъдат, най-накрая ги взе от http://luxdoor.bg/ . Доволни сме. Извикахме майстори да ги монтират и нямахме никакви грижи.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход