Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Интериорни врати - Дайте съвет

Публикувано от Йоана 
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
20-08-2012 - 12:27:01
Quote
itan
Китайски врати на най- ниски цени - с изолация вата и UV-защита ВРАТИ
За Пловдив правите ли доставки ?
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
08-02-2013 - 15:42:02
КАРАКАШЕВ И СИН ЕООД :-D
АБСОЛЮТНО не е вярно, че вратите им са хубави и качествени.
Вратите на КАРАКАШЕВ И СИН ЕООД все едно, че са правени от със брадва и тесла.
Качество = 0.
Дори при монтажа така ги монтират, че максимално да улесняват крадеца.Езичетата на бравата остават да стърчат навън и викат на крадеца: „Ела крадецо да ме праснеш със един чук.” и блиндиращата врата е до там.... мигновено е отворена.Изолация = О. След монтажа на блиндираната врата? (що и викат блиндиран пък не разбрах) която ми направиха, останаха процепи.... вятъра да те отвее през тези процепи.
Не били виновни те. Касата ми била крива.Ами ланкулу... като е крива се поставят едни уплътняващи ламарини + процепите се пълнят със силикон. Ама къде толкова акъл в КАРАКАШЕВ И СИН ЕООД .
Фактура или касова бележка не издават. Гаранция (Франция) – уж 1 година.
Сивата икономика е яко в действие при тях.
НЕ СИ ПОРЪЧВАЙТЕ ВРАТА ПРИ КАРАКАШЕВ И СИН ЕООД - ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ УЖАСНО.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
21-03-2013 - 00:07:05
Quote
velislava_m
Здравейте! Аз също съм изключително доволна от вратите на Порта Доорс. Преди около половин година правихме ремонт на жилището и сменихме всички вътрешни врати. препоръчвам Порта доорс, защото имат богат избор на модели и цветове, а са и качествени. Преди да поръчам от тях бях направила серизно проучване, за да намеря оптималния вариант за комбинация между цена и качество. Освен това и монтажът е много важен. Видяла съм какво ли не покрай ремонта и не искам да коментирам колко главоболия са ми създавали някои "майстори". Момчетата, които дойдоха да монтират вратите наистина знаеха какво правят и за пръв път ни се случи да нямаме никакви забележки и да останем доволни. ето ви линк и дано да съм помогнала smiling smiley Porta Doors

Здравейте, бих желала да споделя моето мнение по отношение на полските врати Porta Doors. Предполагам по-голямата част от вас сте запознати с това, че няколко фирми в България ги внасят, и че фирмите, които монтират вратите са различни от вносителите. Споделям с вас качеството на варатите, разнообразието в моделите и цветовете им. Лично мое мнение, е че вратите наистина си струват, както и разочарованието си от монажа им. МНОГО ВНИМАВАЙТЕ НА КАКВИ МОНТАЖНИЦИ ЩЕ ПОПОДНЕТЕ И СЛЕДЕТЕ ВСЯКО ТЯХНЕ ДЕЙСТВИЕ ОСОБЕНО ИЗРЯЗВАНЕТО НА КАСАТА!!!!При мен се получи така, че не изрязоха касата, съответно и врата в повече, направиха ги доста по-къси, и в момента пяната, и какви ли не още неприятни материали спокойно могат да се видят. Картинката е повече от потресаваща. ВНИМАВАЙТЕ!!!!И сега положението при мен и резултата от монтажниците на Porta Doors в София е налице - необходима е нова врата, вкл. табла и каса.
Дано не ви се случи и на вас. В случай, че се ориентирате към врати Porta Doors не се съгласявайте да ги монтират "техни " монтажници.БЪДЕТЕ ПОСТОЯННО НАЩРЕК ПРИ МОНТАЖА!!!!
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
14-06-2013 - 22:51:55
и хубаво и евтино,защото цената е най-важна!!!
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
04-07-2013 - 16:57:43
avatar
Вратите, които поставих са на Давидо - немски дизайн, фабрика в Полша.
Много добро качество за цената си ( малко над средният ценови сегмент ), качествено покритие, богат избор на разцветки.
Сервизът им е добър, монтажът е качествен.

Единствената им по-характерна особеност са бравите, те са малко по-специфични за монтаж, иска се малко пилене и рязане, за да се адаптира масовият обков към тях, но това не е съществен проблем.

- Как е, как е, продават ли се имотите?
- ... миииии продават се ..., ама не се купуват нещо?!!
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
16-08-2013 - 22:38:07
Моят съвет е да не се доверявате на Luxdoor . Аз направих тази грешка. Качеството им е супер ниско, аз си поръчах врати за по 300лв/бр. , общо взето добра цена. Няма и месец и касите на врати частично се отлепиха. Подлъгах се от фалшивите промоции, които са обявили и като цяло бързах и не сам гледал мн мн, но определено се прецаках. За съжаление не мога да кажа кои фирми са добри, но със сигурност мога да кажа коя не е.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2013-08-16 22:39 от d_zlatev.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
14-11-2013 - 02:04:22
Това са най-качествените входни врати и интериорни врати - Porta Doors
Успех.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
22-11-2013 - 03:12:23
Quote
Йоана
Моля препоръчайте откъде в София може да се купят интериорни врати, които са с прилично качество и не са по - скъпи от 400 лв (врата, каса, монтаж и т.н без дръжките разбира се )...Благодаря на всички предварително

За хубави цени аз винаги търся директно фирма вносител, давам ти телефона на софийската Miahov - 098 835 3799 . от 200 до 600 лв имат асортимент интериорни врати и вратите са на склад, не чаках доставка.

Успех
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
11-01-2014 - 11:53:33
Мога да препоръчам една фирма за врати в София, прави монтаж и доставки и до Пловдив. Предлага и вратите на Porta Doors - http://borman.biz. Погледнете, на сайта има цени на всички врати, които предлага Борман Комерс, също така има брошури и каталози с цени на вратите, които се поддържат на склад.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
06-04-2014 - 22:35:43
Ние поръчахме евтини входни и интериорни врати на склад от тази фирма , останахме доволни поддържат врати на склад с безплатна доставка.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход