Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Интериорни врати - Дайте съвет

Публикувано от Йоана 
moje li da mi izpratite nqkakvi ceni na va6itr vrati? Imate li internet sait n, na koito moga da gi vidq? Pi6ete mi na meila.
Едни от най-приличните и на много изгодна цена врати съм срещнала в едно съвсем ново магазинче - на Будапеща 48, почти в центъра. Българско производство, американски тип, но пък цените им са са много достъпни - 220 до 300 лева с монтаж, демонтаж, каса, брава и обков.
Няма да сгрешите, ако посетите магазинчето!
Успех!
За една година мислене - интериорни врати - полски, американски, обикновени, шпервани, естествен фурнир, ПВС, фолио, всички сайтове за врати и т.н. ето моето решение: фирма Елит-София www.doors.dir.bg, www.elitmebeli.dir.bg
nie si pora4ahme van6na vrata ot Solid i sme dovolni. Ima edi nmodel Ekohorizont, koito sa s okolo 120-130 lv po-ectini, zastoto 6arkata e horizontalna, koeto na men mi haresa pove4e. V momenta moi priqteli si pravqt interiorni vrati ot Solid i sasto sa dovolni - oste ne sa gotovi savsem de...Uspeh!
Ima strahoten izbor na vrati v Bau zentrum do Praktiker Drujba. Cenite sa ot 250 lv s
ogled, zamervane, oferta, dostavka,montaj,kasa,obkov i 1 god. garanciq. Vratite sa polski na Porta doors i se montirat samo s pqna - bez kovane i kartene .
Az sam mnogo dovolen . Dano sam bil polezen.
Дълго време и аз обикалях да гледам за интериорни врати. Обиколих страшно много магазини, но наистина малко са фирмите, които за 300 - 400 лв предлагат много добро качество.
Аз лично избрах фирма Карабулев, Аско Деница в Младост, все пак веднъж се сменят врати.


И аз търся и се осведомих, че фирма на мои познати ще внасят страхотни врати от Испания. Цените варират от около 300 до 600 лв. зависи от фурнира и модела на вратата, но видях каталозите и наистина са друго нещо. С естествен фурнир и масивни. Фурнирите са истински, а не байцван дъб или други измислици. Осведомете се на тел. 0885574976
Прочутите американски тип врати в US струват точно 20 $ Сега аз какво да направя като точно за тях платих от 300 до 400 лв . И с всичко е така.
:}
Az si poru4ah moite ot TRANSPROGRES i sum stra6no dovolna. Cenite im sa mejdu 290 i 400lv. Montiraha mi gi perfektno, a samite vrati sa mnogo hubavi.
читава бригада, позвъни на тел. 8277367 код за сф 02, правиха ни ремонт на етажа, мн. сме доволни. Врати интериорни на прилични цени:ф-ма "Фанчо стил" 02/374337
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход