Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Snimka
Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Помощ хлебарки sad smiley

Публикувано от Ronia 
Re: Помощ хлебарки sad smiley
05-10-2008 - 18:47:25
Да, бе, да!!! Никакви сайтова, никакви телефони!!Сама си се справих и това е!Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2009-03-31 16:10 от pepa bunardjieva.
Re: Помощ хлебарки sad smiley
05-10-2008 - 20:45:53
да така е, не вярвам на никакви фирми претпочитам да се боря сама !!!! защото всичко е лъжа :cry:
Re: Помощ хлебарки sad smiley
05-10-2008 - 22:34:57
avatar
Активната съставка на Регента е Фипронил-същата,като във Фронтлайна за дом. любимци.Не е опасен.Друг мн добър е Фендона-едно шишенце на 2 л вода.Или Ектомин -10 мл на 1-2 л вода,може и на 0,5 л.Действат продължително-до 1 месец ако не се мине с мокър парцал при чистене.
Мн готин е Байтикол-ветеринарен препарат,но е по-скъп и се намира по-трудно.Якото е,че пръскаш с разтвора и после през 2 седмици само с вода за освежаване.Действа идеално.
Става и синия райд за пълзящи насекоми.
Re: Помощ хлебарки sad smiley
06-10-2008 - 23:21:43
Ами да.Тази реакция очаквах.Но незнам какви сте точно-обезверени,излъгани,невярващи или хора неприемащи чуждото мнение.Аз не ви карам да ми вярвате.Аз като се разболея ходя при доктора,а не се лекувам сама,като ми се развали колата я водя на автомонтьор,купувам си продукти от магазина,а не си ги произвеждам сама.Схванахте мисълта ми нали?Има хора за всяка една област.Когато имам хлебарки се обаждам на фирма за борба с вредителите.Просто исках да ви дам съвет(нали затова е форума) и да ви помогна,но този наш пуст балкански манталитет при който в пална сила важи поговорката"Направи добро,изяж лайно" и тук ни попречи.....Замислете се малко аз не ви съветвам да се обарнете към коя да е фирма за борба с вредителите, а точно към тази която посочих,защото останах много доволна от услугите им.Да има и мошенници не отричам.Това са нелицензираните фирми които пръскат с отровни препарати(за по -ефтино).Затова ви дадох първо сайта www.braninsect.com за да видите за какво става въпрос.Едва ли на некви мошенници сайта им ще заема предни позиции и ще се задържът толкова дълго като фирма в сферата на точно тези услуги.
Re: Помощ хлебарки sad smiley
06-10-2008 - 23:29:52
Аз се оттървах от хлебарките благодарение на "Бран Инсект" мога смело да го заявя.А на вас невярващи "братя по съдба" на които нервите и спокойствието им струват по-малко от 30-40 лева успех в бъркането на пюрето и мазането му където намерите,успех с непознатите препарати и с причакването на хлебарките късно вечерта.О да!Те го заслужават.Борете се както можете.........
Re: Помощ хлебарки sad smiley
22-04-2009 - 15:53:11
Честно да ви кажа викали сме няколко пъти и то различни фирми за пръскане против хлебарки, но според мен ефекта е нулев - нито имаше измрели хлебарки, нито пък са намалели. Дори от едната фирма ни се обаждаха да ни питат има ли ефект, ако нямало - след второто пръскане със сигурност щяло да има! Ама какъв ефект - все едно да пръскам с вода из къщи - как мога да рзбера с какво пръскат и в каква концентрация???
Последния път купих за пръскане BioKill, в комбинация с паста на Глобол (пише Schaben paste на опаковката), отделно мия пода със Sano против хлебарки - имаше временен ефект, но хлебарките си лазят навсякъде. И капаните сме ползвали - поне ги събират на едно място, но пак си извират гадините. Ще пробвам и този Регент, дано има ефект, но когато и съседите са пълни с хлебарки, каквото и да правя ми се струва кауза пердута.... *huh*
Re: Помощ хлебарки sad smiley
27-04-2009 - 13:02:47
Ние имахме стада хлебарки, лазеха навсякъде, даже влизаха в тенджерата със супата и в леглото на детето. Дадох сума пари за Райд, викахме 3 различни фирми, като след напръскването гадините намаляваха, но не изчезваха напълно. Регент ни спаси само след едно напръскване. Сега няма нито една хлебарка. Препоръчвам този метод. Гарантирано!
Re: Помощ хлебарки sad smiley
01-05-2009 - 23:00:34
Основен ремонт + подмяна на всички тръби
фугиране навсякъде .......
Интересна е темата и се сещам да попитам - колко казахте че струва квадратен метър жилищна площ :]Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2009-05-01 23:15 от dival.
Re: Помощ хлебарки sad smiley
02-05-2009 - 00:55:13
dival Написал:
-------------------------------------------------------
> Основен ремонт + подмяна на всички тръби
> фугиране навсякъде .......
> Интересна е темата и се сещам да попитам - колко
> казахте че струва квадратен метър жилищна площ
>
>
>
> Редактирано 1 пъти, последният път 05/01/09
> 10:15PM от dival.


:]
Re: Помощ хлебарки sad smiley
02-05-2009 - 23:28:09
avatar
dival Написал:
-------------------------------------------------------
> Основен ремонт + подмяна на всички тръби
> фугиране навсякъде .......
> Интересна е темата и се сещам да попитам - колко
> казахте че струва квадратен метър жилищна площ

Да ме прощаваш, но май си сърдит на целия свят! Хлебарките идват от древността и са единствения вид, който може да оцелее при ядрена война. НАучно са го доказали. И ако се развиват в по- голямо количество в жилищата с ТЕЦ, си има обяснението. Както и това- за колониите мравки, мишки, кукулежита и др. гадини на други места.
Едно пакетче "Регент", разтворено в 2л. вода, оправя нещата за нула време. spinning smiley sticking its tongue out
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход