Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Баш Майстор Врати - Некоректна Фирма За Врати

Публикувано от mimi_765 
Баш Майстор Врати - Некоректна Фирма За Врати
31-01-2019 - 19:52:27
Така, не знам от къде да започна, но моля ви се ако сте решили да си поръчвате нови врати, никога не разчитайте на фирма "Баш Майстор Врати" която се намира “Цар Симеон 116” , защото са най-големите измамници с които някога сме сключвали договор.

Поръчахме не стандартни врати за които платихме 20% отгоре след което получихме стандартни врати с нормални размери, на всичкото отгоре къси и криви. След поставянето, луфта който има между стената и перваза е 2 пръста. Майстора който сложи една от вратите, за да може да напъха оберлихта го наби с чук за да може да влезне при което го счупи и така си седи до ден днешен понеже размерите не бяха взети добре. Нереално колко безотговорни и лъжливи същества. Мога да предоставя снимки на случилото се. Подадохме жалба в Защита на потребителите при което след месец пристигнаха с вещото лице което им беше личен приятел, изсмя ми се и даже не си направи труда да снима случилото се. В момента водим дело срещу тях. Моля ви не си давайте парите на тези хора. След всичко което направиха се изпокриха и престанаха да си вдигат телефоните докато не подадохме жалбата. Не съм срещала по-некоректна фирма.
Re: Баш Майстор Врати - Некоректна Фирма За Врати
26-02-2019 - 20:41:37
Виждам, че сте отворили и нова тема относно проблема Ви, можете да погледнете и моето мнение в тази тема, в която сте писали:

[forum.imoti.net]
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход