Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

vrati portal - некоректна фирма за врати

Публикувано от dorothea 
vrati portal - некоректна фирма за врати
25-11-2017 - 16:48:54
Не си поръчвайте врати от фирма Врати-портал, която се намира в ж.к. на бул. "Възкресение" бл. 87 вх. М/Н! От четири врати четири дойдоха с грешни мерки. Входната остана без каса, а трите интериорни бяха отрязани отгоре 5-7 см и липсваше даже тапата. Дизайнът и пропорциите отидоха на кино. На входната врата не монтираха и первазите, шпионката и едно уплътнение. За да напъхат вратата към спалнята разбиха и панела, като отрязаха и една противоземетръсна шайба. Ужас!
След погрома се изпокриха и престанаха да си вдигат телефоните. Не съм срещала по-некоректна фирма.Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2017-11-25 16:50 от dorothea.
Re: vrati portal - некоректна фирма за врати
08-01-2018 - 18:20:07
Ти си поне петият човек, който чувам да се оплаква от тях. Наскоро и аз търсих мнения за интериорни врати и в сайтове и от приятели и някои ми се оплакаха от тази фирма.
Re: vrati portal - некоректна фирма за врати
26-01-2018 - 00:57:37
Аз също се опарих от тях. Крайно некоректна фирма. Имах ме големи разправии с тях
Re: vrati portal - некоректна фирма за врати
13-06-2018 - 14:32:11
Аз си поръчах интериорни врати от там набързо (не гледах много мнения и т.н.). След поръчка ми се обадиха да ми кажат, че цената ще се завишава. Тогава почнах да се ровя в нета и видях, че имат кофти мнения по форумите. Отказах си поръчката и си поръчах немски интериорни врати от Врати София - [vrati-sofia.com] . Сега, няколко седмици по-късно вече вратите са монтирани. Много добро впечатление ми направи човека, който дойде за размерите. Запозна ме с всички възможни последствия от гледна точка на къртене, как кривите стени променят монтажа и т.н. Колкото до монтажа - беше ок. Разбрахме се за определен час, дойдоха на време монтираха вратите и си заминаха.
Re: vrati portal - некоректна фирма за врати
14-07-2018 - 08:46:29
Здравейте,

Не познавам колегите и нямам никакво отношение към тях, работя в Борман, имам някакъв опит (примерно 14 годишен) в сферата на вратите, та ще се опитам да Ви отговоря с 5-6 изречения...

- Вратите няма как да дойдат с грешни размери, по-скоро грешно са взети размерите преди поръчката. Най-вероятно размерите са вземани от неопитен човек.
- Ако използвате термина "грешни размери" заради подрязването на вратите, то почти всички врати на полските заводи идват за 206-207 см отвор (по височина) и се налага подрязване при старото строителство с 2-3-4 см. Вратите се подрязват от долната страна (няма как да се подрежат отгоре - там е фалца) и грешката на колегите е, че явно не са Ви предупредили предварително за това - отново при вземане на размерите. Ако бяхте предупредени и обсъдите заедно, все има начини да се избегнат различни по височина подрязвания...че ако вратите са една до друга в коридора, и едната се подреже с 2 см, другата с 5...вижда се и направо си е "гадно"!

* всъщност, след като жилището Ви е панел, защо не поръчахте интериорни врати с типа каси, които обличат панела и не се налага къртене?

- Относно входната...шпионката "бял кахър" - на място монтажника трябва да Ви пита дали искате или не, и каквото му кажете - такова. Вече за гуменото уплътнение е малко по-така...вероятно с него няма да може да се затвори плътно вратата, че създава напрежение...отново е от монтажа това.

Като цяло - по-скоро колегите не са си оптимизирали дейностите по...абе те си знаят, какво да ги обсъжаме...

А относно колегата, който хвали другата фирма за врати в София...ами малко ми е неестествено да приема мнението на потребител, който се е регистрирал 20 минути преди да си напише мнението...

Желая Ви хубав ден,
Борис Маринов - Борман България

От Полша, Германия, Турция, Русия и Италия пристигат вратите Борман в София от качествени материали. Евтини интериорни врати от Полша и Германия и солидни блиндирани входни врати Борман от Турция и по проект се изготвят полски и турски кухните от МДФ на Борман в София. А относно цените на вратите им или за вътрешните полски и немски интериорни врати направете запитване, или ако решите нещо да си купувате и търсите солидни входни врати Борман на ниски цени, то можете да разгледате сайтовете ни. Но за сметка на това пък, ако искате да изкарате пари от МЛМаркетинг, то Green Master - продуктите за здраве и красота, както Грийн Мастер е насреща - фирмата за качествени добавки и много и изключително добри продукти за здраве и красота. Никога няма да сгрешите, ако потърсите другия сайт на Борман за врати Борман - София, които са на ниски цени и Интериорни врати Борман - София на добро качество и от сигурна фирма.Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2018-07-14 08:59 от BORMAN.
Re: vrati portal - некоректна фирма за врати
10-09-2018 - 21:45:42
Уважаеми форумци,
трябва да споделя, че след подадената жалба към Vrati Portal фирмата направи всичко възможно да си поправи грешките, за което съм признателна.
Все пак, всеки има право на втори шанс. Пожелавам на фирмата да продължи напред, след извлечените поуки.
Re: vrati portal - некоректна фирма за врати
27-10-2018 - 10:15:21
Много коректно от Ваша страна е, че давате информация и за добрата практика на фирмата. Честно е! Аз съм дизайнер, не продавам врати, не пиша поста в защита на фирмата.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход