Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Snimka
Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Орхидея мебел - плевен

Публикувано от nickkkkk 
Орхидея мебел - плевен
06-06-2013 - 14:45:55
И така, до сега три пъти си поръчвам мебели от Орхидея мебел - Плевен, но след всеки монтаж оставам все по разочарован от тази фирма. Тук ще обобщя основните причини:
1. Винаги ти казват, че в рамките на 30 дни поръчката ще е готова, и винаги просрочват този срок.
2. Изрично дължат да им се плати пълната сума преди монтажа, но след това почват проблемите, нервите и главоболията;
3. Последните две поръчки бяха на долни кухненски шкафове (единични – монолитни). И вата пъти не можаха в рамките на деня да приключат успешно с монтажа.
4. Всеки път при монтаж се оказва, че нещо са забравили в цеха и ще го донесат в някои от следващите дни. В последствие никой не идва и се налага да ходиш в офиса и да досаждаш само и само някой да дойде да си довърши работата, за която си платил прескъпо.
5. „майсторите“ монтажници вечно бързат и са нервни, поради което се оказва, че или врата не се затваря добре, или стои на криво, или са пробили дупка на дръжка на неправилното място. Да не говорим, че мивката не я монтираха с крепежните елементи, с които вървеше, ами „побългариха“ монтажа с тел.
6. По отношение на цеха, където се изработват готовите за монтиране плоскости… ами от много познати чух, а в последствие и сам се убедих, че проблемът им е най-вече в окантяването. Все ще се намери някой рафт, който да е или с недобре залепен кант по ръбовете или цяла ивица от канта да виси по десетина сантиметра.
7. Магазинът (офиса) на фирмата работи в събота, но не и монтажните групи, което е проблем ако желае човек да присъства при монтажа без да се налага да си взима отпуска. (Тук разбирателство по въпроса не може да се постигне).
8. Цените са прекалено високи в сравнение с качеството, което получава накрая клиента.
В заключение бих казал, че повече не бих си поръчал мебели от тази фирма. Основна причина за това са „майсторите“ монтажници.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход