Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Изгодно !! Интериорни врати и блиндирани врати.

Публикувано от Задруга ЕООД 
Изгодно !! Интериорни врати и блиндирани врати.
03-06-2013 - 17:37:12
Водеща фирма на пазара.Отлично качество на работа.Много достъпни цени.Широк избор на готови модели и възможност за изпълнение на поръчки според изискванията на клиента .Бързо изпълнение на поръчки.Гарантирано качество несе колебайте !
За контакти: тел. 0883556106 e-mail stanito_em@mail.bg Станислав Манев
[vratabg.com]
Re: Изгодно !! Интериорни врати и блиндирани врати.
05-06-2013 - 21:33:23
А работите ли с борси за врати? Ако сте съгласни, изпратете Вашите условия. Пишем умишлено тук а не на мейл, за да се види доколко сте сериозни smiling smiley

Предпочитам да си купувам вратите от врати Борман Комерс, град София, те имат и полски интериорни врати които са с доста добро качество, имат и турски входни врати на приемлива цена и добър външен вид. От скоро фирмата започна внос и на пожароустойчиви врати от Русия, които и по цена и по качество не отстъпват на приетите норми тук в България.
Един от сайтовете на Борман Комерс е Борман България - сайта на фирмата, а като отделни негови страници са вътрешните интериорни врати на Борман Комерс и входните врати от Турция. Скоро направиха и за противопожарните врати които са с 60 и 120 минутна огнеустойчивост.
Ако искате да ви е по-лесно, то разгледайте сайта за цени на вратитев София, където ще се запознаете и с цените на вътрешните интериорни врати на Борман и с цените на блиндираните входни врати, които фирмата внася от Турция.
Re: Изгодно !! Интериорни врати и блиндирани врати.
06-06-2013 - 13:32:19
Аз съм рекламния агент на моя работодател ще се свържа със него и ще Ви се обадим за да осъществим контакт.Ще се радвам да работим съвместно.
С Уважение : Станислав Манев
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход