Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Врати за панелни апартаменти

Публикувано от b.bogdanov 
Врати за панелни апартаменти
16-11-2011 - 13:00:29
Интериорни врати за панелни апартаменти, без разрушаване на съшествуващите метални каси по индивидуални размери за всяка врата

Изработката на интериорни врати за панелни апартаменти, без разрушаване на съшествуващите метални каси, се основава на прецизно вземане на размерите и точни изчисления.

Отчитат се:

1. Кривини по плоскостта на обрамчващата стена

2. Наклона на стената в посока на отваряне на врататаСледва изчисляване на размерите на шестте елемента на касата, шестте елемента на первазите и размерите на крилото.

Елементите се подреждат в заявка, която се остойностява и след одобрение на цената от клиента, елементите се пускат за изрязване и окантване. Транспорта до адреса в София обикновенно е безплатен.
Схема на новата дървена каса върху старата метална каса и новото дървено крило може да получите по електронната поща


Светлият отвор се намалява само с две дебелини по 18 мм което е 36 мм – три сантиметра и половина.
Останалите производители намаляват отвора с две дебелини по 25 мм за пяна и две дебелини по 30 мм за касите – общо до 110 мм .


Използвани цветове

Удлайн крем Орех Аида табак Дъб ферара тъмен
След доставката на елементите се сглобявя и монтира касата (посредством дюбели и лепила). Фрезоват се отворите за бравата, дръжките и насрещника. Монтира се крилото посредством три панти и след това се прилепват первазите.

Следва това, което всеки иска да узнае най напред – цената.
Применото остойностяване на една врата изисква информация от клиента, но понеже я нямам ще разработим най-евтиния вариант.
Размера на платното от което се изработват крилата е 2800 на 207 см . От него могат да се изработят четири крила с хоризонтална шарка или три с вертикална и едно с хоризонтална шарка. Обикновено последното крило се монтира на склада или мокрото помещение – има ги в по-големите панелки. Варианти с по-малка или по-голяма поръчка, която не е кратна на 2 обикновено оскъпяват материала, понеже има фира.
И така:
Една плоскост 18 мм за каси и первази струва около 120 лв.
Една плоскост 38 мм за 4 крила струва около 216 лв.
Кантове и кантиране 248 лв
Компютърен разкрой и оптимизация 76 лв
Вложки 32 лв

Общо за четири врати с ДДС : 692 лв
Дървен материал за една врата с ДДС : 173 лв

Цена на обкова за една врата:
Три панти 15 лв
Брава 10 лв
Дръжки 15 лв
Винтове, дюбели,лепило, пяна 10 лв
Общо: 50 лв

Примерна стойност на труда:
А. За вземане на размери и оферта
Транспорт в рамките на София 5 лв
Вземане на размери 5 лв
Изработване на схема и заявка за дървен материал 10 лв
Б. След доставка на материала
Фрезоване за брава и насрещник 10 лв
Пробиване на отвори 10 лв
Сборка на различните елементи за касата 25 лв
Монтаж на крило, первази и обков 25 лв
Общо: 90 лв

Средната цена за една монтирана врата е 313 лв с дръжките или 298 лв без дръжките.

Моля, като правите сравнение с цените на други врати, да имате предвид, че не се налага къртене на металните каси, което струва над 50 лв., че не се намалят драстично светлия отвор на вратите и че всяка врата е по индивидуален проект.

С уважение
Богданов

Тел. 0899 89 55 30
b.bogdanov@mail.bg
Re: Врати за панелни апартаменти
11-12-2011 - 14:57:33
това определено е полезна тема, доста хора търсят такива врати.

От Полша, Германия, Турция, Русия и Италия пристигат вратите Борман в София от качествени материали. Евтини интериорни врати от Полша и Германия и солидни блиндирани входни врати Борман от Турция и по проект се изготвят полски и турски кухните от МДФ на Борман в София. А относно цените на вратите им или за вътрешните полски и немски интериорни врати направете запитване, или ако решите нещо да си купувате и търсите солидни входни врати Борман на ниски цени, то можете да разгледате сайтовете ни. Но за сметка на това пък, ако искате да изкарате пари от МЛМаркетинг, то Green Master - продуктите за здраве и красота, както Грийн Мастер е насреща - фирмата за качествени добавки и много и изключително добри продукти за здраве и красота. Никога няма да сгрешите, ако потърсите другия сайт на Борман за врати Борман - София, които са на ниски цени и Интериорни врати Борман - София на добро качество и от сигурна фирма.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход