Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Snimka
Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Стъклени врати

Публикувано от ivan0va 
Стъклени врати
02-09-2011 - 12:39:43


Интериорни Стъклени врати са най–новото предложение от богатото продуктово портфолио на Солид 55! Стъклените врати са чудесен начин да организирате пространството в дома си и придадете много стил и елегантност към интериора си! С изключително прецизната си изработка, Интериорните стъклени врати на Солид 55 са с гаранция за качество и стилен външен вид!

Основни параметри на Интериорни Стъклени врати:

• Носеща алуминиева каса
• Голямо разнообразие на стъкла – прозрачни, фигурални и матирани
• Различни модели на декоративни каси
• Луксозен обков

Предимства на Интериорни Стъклени врати:

• Атрактивна цена
• Елегантна визия
• Гаранция за издръжливост при интензивна експлоатация
• В унисон с останалите врати от продуктовата гама на Солид 55
Re: Стъклени врати
02-09-2011 - 16:18:08
Бихте ли ми казали каква е цената приблизително на подобна интериорна врата?

Благодаря предварително за отговора за цената на вратата и хубав ден!

От Полша, Германия, Турция, Русия и Италия пристигат вратите Борман в София от качествени материали. Евтини интериорни врати от Полша и Германия и солидни блиндирани входни врати Борман от Турция и по проект се изготвят полски и турски кухните от МДФ на Борман в София. А относно цените на вратите им или за вътрешните полски и немски интериорни врати направете запитване, или ако решите нещо да си купувате и търсите солидни входни врати Борман на ниски цени, то можете да разгледате сайтовете ни. Но за сметка на това пък, ако искате да изкарате пари от МЛМаркетинг, то Green Master - продуктите за здраве и красота, както Грийн Мастер е насреща - фирмата за качествени добавки и много и изключително добри продукти за здраве и красота. Никога няма да сгрешите, ако потърсите другия сайт на Борман за врати Борман - София, които са на ниски цени и Интериорни врати Борман - София на добро качество и от сигурна фирма.
Re: Стъклени врати
08-11-2011 - 12:24:39
НОВО Стъклени Врати за Баня са най-новото и уникално предложение, за Вашата баня, от Солид 55. Този модел е комбинация между двете специални разработки на фирмата – Стъклени врати и Врати за баня. Стъклените врати за баня са с елегантна визия и гаранция за издръжливост при интензивна експлоатация.

Основни параметри на Стъклени Врати за Баня:

• Носеща алуминиева каса – гаранция за издръжливост при интензивна експлоатация
• Уплътнение по носещата каса – повишена изолация
• Голямо разнообразие на стъкла – прозрачни, фигурални и матирани
• Луксозен WC обков
Re: Стъклени врати
13-11-2011 - 12:51:51
Незнам за стъклените, но по принцип знам за Солид 55 че са мошеници, аз лично претърпях загуба 2000 евро от тази фирма, не работят качествено, не поемат отговорност за грешки от тяхна страна и не дават гаранция за производството си! Ако е лъжа нека ме опровергараят.
Re: Стъклени врати
31-03-2012 - 15:15:51
Re: Стъклени врати
27-06-2012 - 13:32:19
добри са вратите, дали има и други фирми за врати?

Предпочитам да си купувам вратите от врати Борман Комерс, град София, те имат и полски интериорни врати които са с доста добро качество, имат и турски входни врати на приемлива цена и добър външен вид. От скоро фирмата започна внос и на пожароустойчиви врати от Русия, които и по цена и по качество не отстъпват на приетите норми тук в България.
Един от сайтовете на Борман Комерс е Борман България - сайта на фирмата, а като отделни негови страници са вътрешните интериорни врати на Борман Комерс и входните врати от Турция. Скоро направиха и за противопожарните врати които са с 60 и 120 минутна огнеустойчивост.
Ако искате да ви е по-лесно, то разгледайте сайта за цени на вратитев София, където ще се запознаете и с цените на вътрешните интериорни врати на Борман и с цените на блиндираните входни врати, които фирмата внася от Турция.
врати
23-07-2012 - 19:23:01
Re: Стъклени врати
05-10-2012 - 16:39:20
Интериорни Врати Porta doors - Качествени врати на ниска цена.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход