Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Интериорни Врати

Публикувано от kennyG 
Интериорни Врати
04-08-2010 - 13:52:08
[interiorni-vrati.eu] - Eto edin interesen sajt za interiorni i metalni wrati
Re: Интериорни Врати
13-09-2011 - 17:43:06
Re: Интериорни Врати
13-09-2011 - 18:03:23
Ако вече сте закупили своето жилище и се занимавате с неговото обзавеждане и ремонт, неминуемо ще стигнете до проблема с избора на подходящи интериорни врати. Какво е необходимо да знаете, преди да се спрете на окончателен вариант?

Преди всичко трябва да се съобразите с типа на сградата и помещенията, за които са предназначени интериорните врати, както и с вътрешния дизайн. Важно е и да изберете здрави и стабилни каси, леки табли и красиви первази, удобни за монтаж.

На първо място ви препоръчваме да се спрете на первази, които са двустранно компенсационни (така наречените "регулируеми каси"winking smiley. Това ще позволи на фирмата, която ги монтира да прикрие евентуални малки изкривявания на зида, които съществуват при почти всяко „бързо“ строителство.

Преди да закупите вратата, поинтересувайте се от нейното покритие. Понякога на пазара се предлагат интериорни врати със слабо покритие, за да бъде цената конкурентна естествено. Има и разлика в т.нар. "фолио" покритие при различните производители и изпълнители на интериорни врати. Самото ПВЦ фолио е с различна дебелина и плътност.

Съществуват различни видове врати, изработени изцяло от дървен материал, най-често чам. Интериорните врати могат да бъдат с табли и каси от ПДЧ, фазер, OSB, MDF, HDF, шперплат и др. плоскости.

Цялото тoва разнообразие затруднява потребителя при неговият избор. При всички положения Вие трябва и до някаква степен да се доверите на хората, които Ви предлагат интериорните врати. Но един съвет - разпитвайте! Разпитвайте подробно и ако отсрещната страна (продавач/продавачка) мълчи или говори заучени фрази - бягайте! smiling smiley
Интериорните врати предлагани от нас са идеални за домове, хотели, офиси, супермаркети, летища, заведения, банки и други обществени места.

Предлаганите от нас интериорни врати за района на София са от 5 фабрики за врати.

От Полша, Германия, Турция, Русия и Италия пристигат вратите Борман в София от качествени материали. Евтини интериорни врати от Полша и Германия и солидни блиндирани входни врати Борман от Турция и по проект се изготвят полски и турски кухните от МДФ на Борман в София. А относно цените на вратите им или за вътрешните полски и немски интериорни врати направете запитване, или ако решите нещо да си купувате и търсите солидни входни врати Борман на ниски цени, то можете да разгледате сайтовете ни. Но за сметка на това пък, ако искате да изкарате пари от МЛМаркетинг, то Green Master - продуктите за здраве и красота, както Грийн Мастер е насреща - фирмата за качествени добавки и много и изключително добри продукти за здраве и красота. Никога няма да сгрешите, ако потърсите другия сайт на Борман за врати Борман - София, които са на ниски цени и Интериорни врати Борман - София на добро качество и от сигурна фирма.
Re: Интериорни Врати
09-10-2011 - 14:12:22
Изглеждат супер smiling smiley

хепатит
Re: Интериорни Врати
19-10-2011 - 18:29:52
е само където не разбрах кое изглежда супер - нашите врати или другите врати? smiling smiley
Re: Интериорни Врати
26-11-2011 - 15:16:40
Re: Интериорни Врати
02-12-2011 - 10:16:28
Интериорни врати
за панелни апартаменти,
без разрушаване на съществуващите метални каси
по индивидуални размери за всяка врата

Изработката на интериорни врати за панелни апартаменти, без разрушаване на съшествуващите метални каси, се основава на прецизно вземане на размерите и точни изчисления. Отчитат се:
1. Кривини по плоскостта на обрамчващата стена


2. Наклона на стената в посока на отваряне на вратата


Забележка: На горните схеми наклона и луфтовете са пекомерно увеличени за по-лесно усвояване на визуалната информация

Следва изчисляване на размерите на шестте елемента на касата, шестте елемента на первазите и размерите на крилото. Елементите се подреждат в заявка, която се остойностява и след одобрение на цената от клиента, елементите се пускат за изрязване и окантване. Транспорта до адреса в София обикновенно е безплатен.

Схема на новата дървена каса върху старата метална каса и новото дървено крило:

Светлият отвор се намалява само с две дебелини по 18 мм което е 36 мм – три сантиметра и половина. Останалите производители намаляват отвора с две дебелини по 25 мм за пяна и две дебелини по 30 мм за касите – общо до 110 мм .

Използвани цветове
Удлайн крем

Орех Аида табак

Дъб ферара тъмен

След доставката на елементите се сглобявя и монтира касата (посредством дюбели и лепила). Фрезоват се отворите за бравата, дръжките и насрещника. Монтира се крилото посредством три панти и след това се прилепват первазите.

Следва това, което всеки иска да узнае най напред – цената.

Примерното остойностяване на една врата изисква информация от клиента, но понеже я нямам ще разработим най-евтиния вариант. Размера на платното от което се изработват крилата е 2800 на 207 см . От него могат да се изработят четири крила с хоризонтална шарка или три с вертикална и едно с хоризонтална шарка. Обикновено последното крило се монтира на склада или мокрото помещение – има ги в по-големите панелки. Варианти с по-малка или по-голяма поръчка, която не е кратна на 2 обикновено оскъпяват материала, понеже има фира.
И така:
Една плоскост 18 мм за каси и первази струва около 120 лв.
Една плоскост 38 мм за 4 крила струва около 216 лв.
Кантове и кантиране 248 лв
Компютърен разкрой и оптимизация 76 лв
Вложки 32 лв
Общо за четири врати с ДДС : 692 лв
Дървен материал за една врата с ДДС : 173 лв

Цена на обкова за една врата:
Три панти 15 лв
Брава 10 лв
Дръжки 15 лв
Винтове, дюбели,лепило, пяна 10 лв
Общо: 50 лв

Примерна стойност на труда:
А. За вземане на размери и оферта
Транспорт в рамките на София 5 лв
Вземане на размери 5 лв
Изработване на схема и заявка за дървен материал 10 лв
Б. След доставка на материала
Фрезоване за брава и насрещник 10 лв
Пробиване на отвори 10 лв
Сборка на различните елементи за касата 25 лв
Монтаж на крило, первази и обков 25 лв
Общо: 90 лв

Средната цена за една монтирана врата е 313 лв с дръжките или 298 лв без дръжките.

Моля, като правите сравнение с цените на други производители на врати, да имате предвид, че не се налага къртене на металните каси, което струва над 50 лв., че не се намаля драстично светлия отвор на вратите и че всяка врата е по индивидуален проект.

С уважение
Богданов

За контакти:
Тел. 0899 89 55 30
b.bogdanov@mail.bg
[wratizapanelki.ovo.bg]
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход