Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Строителен склад прави разпродажба на мебели,машини и материали от САЩ

Публикувано от jimi78ltd 
Строителен склад прави разпродажба на мебели,машини и материали от САЩ
30-06-2010 - 16:58:59
Строителен склад прави разпродажба на мебели,строителна техника и материали от САЩ.Склада е близо до град Пловдив.Моля пишете на : jimi78ltd@abv.bg или тел:0878 399 954 или Skype:Jimi-78 Limited
писах преди повече от 2 седмици, но не ми отговорихте. актуално ли е още?

Предпочитам да си купувам вратите от врати Борман Комерс, град София, те имат и полски интериорни врати които са с доста добро качество, имат и турски входни врати на приемлива цена и добър външен вид. От скоро фирмата започна внос и на пожароустойчиви врати от Русия, които и по цена и по качество не отстъпват на приетите норми тук в България.
Един от сайтовете на Борман Комерс е Борман България - сайта на фирмата, а като отделни негови страници са вътрешните интериорни врати на Борман Комерс и входните врати от Турция. Скоро направиха и за противопожарните врати които са с 60 и 120 минутна огнеустойчивост.
Ако искате да ви е по-лесно, то разгледайте сайта за цени на вратитев София, където ще се запознаете и с цените на вътрешните интериорни врати на Борман и с цените на блиндираните входни врати, които фирмата внася от Турция.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход