Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Мдф или Пдч

Публикувано от Еди 
Еди
Мдф или Пдч
12-06-2006 - 14:23:25
видях , че в други теми е засегната темата, но Ви моля за по-подробно обяснение и затова пускам нова. Много се двоумя по отношение на здравината. Казват, че Мдф се драскал. Ама лесно ли се драска. Щото сега ако човек е много немарлив към вещите, то сигурно трябва от чугун да са му мебелите. На моменти оставам с впечатление, че Мдф е като масло и че ако задасна с маникюр и край... останал белег.winking smiley Но едва ли е така. Питам защото много ми харесаха перлени вратички от МДФ, но красотата си е красота. Все пак кухнята ще се използва няма да е само за фасон.
Re: Мдф или Пдч
15-06-2006 - 21:07:47
Еди ти маникюр ли си правиш?
Re: Мдф или Пдч
29-07-2006 - 17:37:54
Сега. Първо трябва да се уточни за какъв MDF става дума - фурнирован или с боядисан с полиуретанова боя. Така нареченото драскане smiling smiley става при MDF с полиуретановото покритие. Не, че фурнированият не може да се одраска, но това става доста по трудно.
Re: Мдф или Пдч
08-10-2006 - 03:07:03



защо си губите времето когато не знаете какво означава мдф или пдч
или полиуретанов лак - дали се драска с или без фурнир и така нататьк .
за да получите верен отговор триабва да се допитате до независим източник ......
производителите си правиат бизнеса и ще ви кажат това което искате да чуете или това което е по лесно за тях .
sad smiley наи добре се консултираите с дизаинер консултант - за ниакакви си 10-20лв.за 1 час ще си спестите един камион проблеми.......!
Re: Мдф или Пдч
13-11-2006 - 20:55:59
коментар към поста на antonelli:
мисля че всички в този форум знаят че могат да си платят за консултация, но все пак питат за коментар от страна на хората, които вече имат опит с обзавеждане с едното или другото.
Re: Мдф или Пдч
09-01-2007 - 17:18:30
MDF има много предимства пред ПДЧ-то.Позволява ти много повече форми и дори релеф, по-издръжлив е на влага и позволява огъване.
Цената му е доста по-висока в сравнение с ПДЧ, но зависи какъв тип е и как е обработен.Правил съм сравнение накухня от ПДЧ и от изцяло MDF и разликата е в пъти.
Може да е с MDF профил и табла и цената да не ти е много по-висока от ПДЧ-то.Има различни видове профили и ефекта на кухнята може да е различен в зависимост кой си избрала.Профилите имат покритие подобно на ПДЧ-то.
Драска се и едното и другото.
За MDF може да видиш Garoni.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход