Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Споделете за фирма "мебели Гидулски" ?

Публикувано от Ronia 
Споделете за фирма "мебели Гидулски" ?
31-05-2006 - 14:18:50
Приятели, още не съм се ориентирала към фирма за кухнята.
На повечето фирми сайтовете им са под всякаква критика и си представям, че трудно бих се ориентирала към някой, който е решил да си спести минимална сума за уеб-дизайн и са си ги правили самички или са дали да го прави хлапето на братовчеда. Да не говорим за тези, които са хостнати по free сървъри и нямат домейн.

Сега търсейки намерих този сайт http://www.gidulski.com , който е добър, но ако все пак някой ми каже и нещо за самата фирма, ще съм много благодарна!

Другото е, че като пратих схемата на кухнята със запитване за възможности и цени и всички ми отговориха на е-мейла елате в нашия офис / showroom, аз не виждам тогава смисъла от e-mail на сайтовете им направо да пише идвайте да си говорим. spinning smiley sticking its tongue out


Ние си направихме кухня там и сме страшно доволни. Бяха ни препоръчани от приятели и не съжаляваме. Изработката е много качествена. Имахме само малко забавяне със срока - около седмица, но нищо страшно. В момента там си правим врати за дрешник и ще си поръчаме и останалото обзавеждане - дневна и спалня.

По принцип ходенето в магазините е необходимо и няма как да се разминете с това. Най-малко, за да бъдете консултирани. Друг е въпросът за липсата на компетентност. Кухнята е изключително индивидуално нещо и цената се формира на база много неща - ПДЧ или МДФ, какво ще бъде покритието, цвят, уреди, дръжки, механизми и др.

Ние обикаляхме почти два месеца пазара и за Гидулски мога да кажа, че цените им са конкурентни на пазара за качеството, което предлагат. Ние се спряхме на МДФ и естествен фурнир и при италианско или немско изпълнение цената щеше да бъде поне двойна или тройна. А качествено българско само при тях видях.

Успех! Ако искаш допълнителна информация - питай!
Потвърждавам - много добре работят, направихме кухня и спалня при тях, точни бяха, имаше някои проблеми при монтирането, но нищо сериозно.Сега съм поръчала холна мебел,още един гардероб, огледало и закачалка в антрето

Светла
Милано
Re: Споделете за фирма "мебели Гидулски" ?
22-08-2006 - 09:51:59
Здравейте,
каква беше цената на кухнята,спалнята и всички останали мебели, които поръчахте?
Re: Споделете за фирма "мебели Гидулски" ?
09-09-2006 - 17:11:14
Изключително съм разочарована от фирма "мебели Гидулски"!В момента обзавеждам нов апартамент и след прочетеното тук в този форум ,реших да посетя офиса.Направих го на 24.08.2006 година,занесох собствен чертеж(с размери,изходи на вода и място на комина),дори си бях разчертала и примерни позиции на шкафове и уреди.Служителят,който ме посрещна и се зае с мен беше много любезен и както ми се стори със сериозно професионално отношение и знания.Е,опита се да ме убеди да си преместя изводите за водата,да не си купувам миялна машина,а да я взема вградена от тях и да си направя горните шкафове 0.90 см,но след сериозна съпротива от моя страна той се съгласи с моите виждания.Взе примерния ми проект и каза,че ще го поразчупи(на което аз реагирах положително),записа домашния и мобилния ми телефон и да очаквам обаждане до 2-3 дни.Днес е 9-ти септември и още не съм получила такова.Много некоректно и непрофесионално отношение от страна на тази фирма,а аз имах сериозни намерения да си поръчам кухня там.Вероятно ме прецениха като недостатъчно платежоспособна щом не желая вградена миялна машина с разлика 400 лева от стоящата,по- евтини шкафове(72 см) и т.н.Жалко,че фирма с име на мебелния пазар си позволява такова фриволно и несериозно отношение към потенциалните си клиенти.
Re: Споделете за фирма "мебели Гидулски" ?
26-02-2007 - 18:03:55
Ужас sad smiley и аз се набутах с тях. От няколко месеца чакаме чекемджетата sad smiley Как може такова нещо. И като им се обадих и се отнасят така все едно съм някакъв дребен клиент те били много заети и скоро щели да ме посетят да ги донесат sad smiley
bnm
Re: Споделете за фирма "мебели Гидулски" ?
27-02-2007 - 18:56:40
На мен ми направиха кухнята и спалнята.Стъклените вратички на кухнята ги забавиха с 68 дни ,самата кухня-с месец.Спалнята я забавиха с месец и половина.Иначе самите мебели станаха хубави,но ни струваше страшно много нерви.Накрая бяха объркали фурнира на гардероба в спалнята,но го приехме,само и само да приключваме.Сега гледам,че в АЙКО има много хубави кухни,но нямам впечатления за това дали са коректни.
Re: Споделете за фирма "мебели Гидулски" ?
27-11-2012 - 16:58:37
Аз съм изключително разочарован от Гидулски. Работят много непрофисионално; забавиха се с повече от месец с поръчката. Не се обаждат да те предупредят, а същевременно обещават всеки път неверни неща; въобще не изглежда да полагат грижа за клиента. Лично съм правил по поръчка мебели на няколко места, този път ги избрах за нещо малко, защото са близо до дома ми, но не бих ги използвал повече дори и панта да ми продадат.

Надявам се негативното ми мнение, което изразих и пред тях, да ги накара да се замислят какво означава добро обслужване.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход