Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Кухни?

Публикувано от burmov 
Re: Кухни?
10-05-2006 - 18:23:09
Zdravei,ti sigurno ve4e si si pora4al kuhnq,no vse pak 6te ti dam koordinati na firma,koqto se zanimava s proektirane i proizvodstvo ne samo na kuhni!
I L S T I L - 0878 196 396 .Skoro moje6 da vleze6 i v saita : ILSTIL.COM smiling smiley
Re: Кухни?
16-05-2006 - 16:07:33
Аз си поръчах кухня и сега чакам да я получа в края на месеца. то беше обикаляне, то беше чудо. за Арон- един пирятел си взе кухня оттам и цялата се разпадна. така че не препоръчвам. Метрон- поисках оферта, казаха да чакам седмица, мина месец- не се обадиха. Линеа стар са също доста бавни и не можах да ги дочакам. а и до края не ми казваха цена. то проект всеки прави, зависи много от цената. В Айко не са лоши, но като кажат цена има 1000 неща за доплащане и се изнервих. така стигнах до този, на когот поръчах. препоръча ми го приятел. не знам какво ще стане, затова и не го препоръчвам засега. успехи в търеснето!
Кухня обзавеждане
22-05-2006 - 08:13:49
Svetla, кажи ми от кой поръча? Доволна ли си?

Наистина ли от Арон кухните се разпадат? Някой друг форумец smiling smiley да сподели?

Моля препоръчайте ми някоя фирма ? Или ми кажете къде да не ходя?
Има ли някой, който скоро да е търсил или сега да търси и да сподели опит?

Също не съм наясно, разглеждах сайтове и до тук само в сайта на Арон видях цени, не можах да се ориентирам.


svetla Написал:
-------------------------------------------------------
> Аз си поръчах кухня и сега чакам да я получа в
> края на месеца. то беше обикаляне, то беше чудо.
> за Арон- един пирятел си взе кухня оттам и цялата
> се разпадна. така че не препоръчвам. Метрон-
> поисках оферта, казаха да чакам седмица, мина
> месец- не се обадиха. Линеа стар са също доста
> бавни и не можах да ги дочакам. а и до края не ми
> казваха цена. то проект всеки прави, зависи много
> от цената. В Айко не са лоши, но като кажат цена
> има 1000 неща за доплащане и се изнервих. така
> стигнах до този, на когот поръчах. препоръча ми го
> приятел. не знам какво ще стане, затова и не го
> препоръчвам засега. успехи в търеснето!


Re: Кухня обзавеждане
01-06-2006 - 13:53:09
Ronia, ще я монтират уикенда и тогава ще ти кажа дали съм доволна. засега само видях две вратички, които майсторът ми донесе вкъщи и много ги харесах. но като цяло, още не съм видяла как ще изглежда. другата седмица ще кажа, ако всичко е наред.... и ако все още не си поръчала.
Re: Кухни?
02-06-2006 - 14:24:24
Моля!
Кажете ми каде да намеря мебелен цех за да ми обкантят кухнеските шкафове
Re: Кухни?
02-06-2006 - 15:56:00
за град Пловдив горещо препоръчвам кухни " Класик ".
качеството е на високо ниво,а обслужването също.
Re: Кухни?
05-06-2006 - 20:42:00
В различни фирми ми казват различни неща за плочките.
Имам печка "Раховец" и от една известна фирма направо отказват да ми приемат поръчката с гръб от материал като плота, защото щял да се повреди от печката. Ама нали е термоустойчив? Казват, че въпреки това щял да пожълтее и изобщо, нямало да ми изработят кухня, без да си предвидя фаянсовите плочки, освен това трябвало да ги сложа на стената, след като дойде кухнята, за да застъпели отгоре плота и пр. Разправят ми и, че гърбът щял да е 3 см, ако не е от фаянс, изобщо ме уговарят за фаянс.
Моля за мнение, задължително ли е да имам фаянс за гръб при печка "Раховец", второ - ако предвидя фаянс, след като монтират шкафовете ли ще се поставят плочките, или преди това. По втория въпрос пак чувам различни препоръки от фирмите за кухни. От Пловдив съм.
И да си слагам ли плот над пералнята или да я оставя без да е покрита? В рамките на кухнята ще е.
Re: Кухни?
07-06-2006 - 10:19:47
Роня, кухнята още не е монтирана... така че няма да ти препоръчам тази фирма. засега забавата е само 3 дни, но все пак....остава ми надеждата, че поне качеството ще е добро.... ще пиша пак какво се е случило...
Re: Кухни?
08-06-2006 - 10:04:10
Госпожо, няма проблем гръбчето да е от същият материал , като плота, при това може и да не е с дебелина 3 см., а с дебелина 0,9см. Явно на фирмата, която трябва да ви го монтира не и се занимава. Нагряването , което ще се получи от "по-модерна" печка ще бъде същото като от Раховеца.Много би било интересно какво е мнението на тази фирма за фурните , които се вграждат и при които кострукцията е от 18 мм ПДЧ, дали и там няма да има изкривяване , пожълтяване и други подобни глупости.Надявам се че няма да правите взирове в кухнята си за да има опасност от пожълтяване!!!!Ако въпреки всичко се спрете на фаянс, при който съответно има и вероятност да се напука от топлината , ако не е поставен качествено, то той трябва да се постави преди да се извърши монтажа на шкафа за печката.В противен случай ще ви отложат монтажа.Друг съвет от мен е ,че като таван на въпросният шкаф е желателно да се сложи също кухненски плот. Това ви спестява вероятността , ако е от ПДЧ да се изкриви, тъй като този материал се влияе от топлина, влага и други подобни влияния особенно в кухнята. Не на последно място кухненският плот е много по-лесен за поддръжка. Относно това дали да си сложите плот и над пералнята, мога да ви кажа , че кухнята няма да има завършен вид. Още повече това е допълнително работно пространство. В зависимост от размера на пералната ви машина тя може да се вгради в кухненски шкаф и по този начин да добиете завършен вид на вашият интериор в кухнята.
Re: Кухни?
22-06-2006 - 14:42:23
vijte www.mmobili.com
ili na bul. "Cerni vrah" 47, firmata e Mmobili, BG mebeli, no varhovni
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход