Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

помощ за интериорно съчетание

Публикувано от melani 
помощ за интериорно съчетание
27-03-2006 - 11:48:08
здравейте,боядисах хола си в червено.Помогнете ми как да избера цветовете на щорите,меката мебел и декоративната секция,за да не е прекалено крещящо излъчването.
Здравей,
Секцията може да е 4ерна,а меката мебел и щорите в сиво,а защо не вси4ко да е в бледо сиво.
Re: помощ за интериорно съчетание
29-03-2006 - 09:51:26
Мерси за съвета,и аз си мислех за сиво,но иноксово
Как можа да си боядишеш стените червени?! smiling smiley)))
както и да е, станалото е факт. Обожавам комбинацията на червено с цвят каки - такова войнишко зелено, нали се сещаш?
Черно според мен не е хубаво да присътства в интериора, но - въпрос на вкус
Успех
Spored men e hubavo da izberesh bledi tonove za da "omekotish" i podchertaesh efekta na stenite. Sivoto e dobro, no neshto nezhno, mishe, pastelno. Slonova kost i bezhovo sashto bi sedialo dobre. Ne mislia che chernoto e podhodiashto. Ako tarsish po-modren efect s inoksa polzvai staklo za masichki, raftcheta i aksesoari i kombinirai s grafit a ne chisto cherno - sedi hubvao v prostorni poneshtenia, no ako tvoeto ne e takova biagai ot mnogo tamni tonove. Sashto bih te posavetvala da ne polzvash damaski na tsvetia ili sharki - shte poluchish country efect i shte e mnogo pretrupano.
Uspeh!
zdraveite,podovite plo4ki v koridora sa razpolojeni 6ahmatno ,tamno kafqvo i bqlo napraskano tamno kafqvo.moje li da ni dadete savet kakav cvqt da boqdisame stenite i tavana i vratite.blagodaarq predvaritelno. :} :loveu: :loveu: :loveu: winking smiley winking smiley winking smiley winking smiley winking smiley
Mislq 4e nai-dobre 6te e tavana da si ostane bql,stenite-bejavi ili cvqt kapu4ino.Vratite edin ton po-svetli ili po-tumni.Vsi4ko e vapros na vkus.Priatno boqdisvane. winking smiley
Здравейте,
В моя хол цветовете са подобни- червен мокет,червени пердета от органза и черни секции. и сега си търся гарнитура. мислех за черна кожена, но не съм сигурна дали ще е добре. а ако сложа сиво, няма ли това да сатне трети цвят и да бъде претрупано?

А в кокридора имам плочки бяло и черно на шахмат. стените, таванът и вратите са бели. мисля че така стои най-просторно.

Зависи какво червено. Сега червеното е на мода, но аз бих оцветила така само една стена.
Щорите могат и да се слеят със стената или да са в нюанс, гарнитурата ще е добре да е светла, а корпусната мебел - по-тъмна от стената. За точния цвят се избира с мостра от цвета на стената в ръка. Притеснява ме думата "секция", още повече - декоративна!
Re: помощ за интериорно съчетание
19-01-2007 - 07:43:03
takaaaaaaa otnosno 4ervenoto!Az sa6to imam 1 stena v zvqt 4erveno v spalnqta napravena e na efekti,stoi kato oblepena s koja izmislihme go taka za6toto spalnqta i garderoba sa oblepeni s takava koja i sa zvqt venge stoi razko6no,tavana e bql a drugite steni sa zvqt 6ampansko.Iskam da dam savet na tazi koito se naso4vat kum 4erveniq zvqt da znaqt 4e stesnqva pome6tenieto trqbva da imate dosta golqma kvadratura,za da si go pozvolite.Uspehi!!!!!
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход