Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

За Интериорни Дизайнери - Проект

Публикувано от georgi_sf 
За Интериорни Дизайнери - Проект
29-09-2008 - 14:59:35
Здравейте,

Казвам се Георги Грънчаров и се нуждая от професионален асистент (дизайн, мебели, бани и т.н.) за един апартамент, който на скоро купих.

Той представлява класически мезонет на два етажа - на долния кухня + трапезария, малка баня и хол, - на втория спалния с голяма баня (85кв чисто/120кв с терасите). Апартамента в момента е на шпакловка и замазка, намира се в кв. Белите Брези.

Не ме интересуват 3D, AutoCAD и какви ли не други глупости, а си търся човек, който да влезне в апартамента и да дава идеи, и заедно с него да обсъждаме мой идеи как могат да бъдат реализирани. Имам много екстравагантни и нестандартни идеи и търся подобен човек, който е наясно с пазара, магазините и т.н.

Иска ми се апартамента да стане mix от лукс модерно-елегантно, малко "minimal" с класически цветове и леки акценти с ярки цветове. В проекта влиза и външна стълба (от балкон А към балкон Б на второто ниво).

Бюджет на всичко: 30.000 Евро
Срок: до 31-ви Октомври
Възнаграждение: По договаряне примерно процент от бюджета, но без "оферти на квадратен метър и т.н."
Назначаване: След оглед на апартамента и първи впечатления / идеи

Предпочитам да се свържат хора с мен, които разполагат с опит в тази сфера и имат голяма порция мотивация и търпение, защото аз съм перфекционист и очаквам апартамента да бъде такъв.

За контакти:
0878-78-30-20, Георги

PS: "Обявата" е валидна до 15-ти Октомври
Re: За Интериорни Дизайнери - Проект
29-09-2008 - 21:12:01
е са те изядоха, жалко че ще си хвърлиш парите на ветера...
Re: За Интериорни Дизайнери - Проект
01-10-2008 - 23:07:08
Здравейте ,


Аз съм дизайнер. Вероятно вече намерихте човека, който Ви трябва.
Ако не - пишете ми - pepavelkova@mail.bg

поздрав Пепа
Re: За Интериорни Дизайнери - Проект
02-10-2008 - 10:35:48
Здравейте и от мене,

Тьй и тьй темата е отворена, те реших и аз да се "възползвам" с малка обява.

Става реч за апартамент, който е на етап изграждане на вътрешни стени. Случи се така, че веднъж построен апартаментът се разлчаваше от предварителните ни очкавания, което съвсем ме доубеди, че имаме нужда от професионалист, които знае как...

Говорим за проект, който ще включва;

1. Цялостен проект за разпределение на апартамента и интерьор (моментът е много удобен, защото все още всички неносещи стени могат да се местят насам-натам )

2. Последващ контрол на изпълнение на строителя по грубите части

3. Довършителни работи - подове, стени, облицовки, мебели - абе - всичко (не разбираме кой знае колко и ни трябва човек да ни напътства кое е най-доброто, от къде е най-правилно да се пазарува, кои са най-точните майстори и т.н, както и да менажира целия този процес...)

С две думи - става въпрос за пълен проект май.

А, забравих да кажа - апартаментът е в София - ще се радвам да обсъдя подробостите с професионалист, който е готов да се метне на такава задача. За контакти: baychev@abv.bg
Re: За Интериорни Дизайнери - Проект
02-10-2008 - 12:07:04
Да не те разочаровам, но бюджетът е малък за едни перфекционист. Иначе правилно си се насочил да работиш с професионалисти да не плащаш на кв.м. и ти пожелавам успех.
Ако искаш да влезеш в бюджета ще трябва да си готов на компромиси. Доколкото разбрах си приготвил 30000 евро за всичко.
Какво имам предвид - трябва предварително да сложиш ограничения в цената на използваните материали за да влезеш в бюджета. Цена на врата до ... лв., цена на плочки и най-вече фризове до ....лв., цена на боя .... до лв. и т.н. или с други думи казано - ако цената на обзавеждането я заковеш на 10000 евро, останалите материали не трябва да надвишават 6000 евро общо за да влезеш в цената. За добре направени уникални решения трябва много пари за труд и контрол - не изпуквай парите за вани, врати, мивки, линейни сифони, скъпи тонирани бои...
Добрия дизайнер може да даде ефектно решение с не скъпи материали.
Съвет - не четеш какво се пише по форумите - 90% са глупости на хора, които не разбират, искаш от дизайнера материалите да са до 6000 евро и може да се справиш.
Re: За Интериорни Дизайнери - Проект
27-10-2008 - 16:18:18
Занимавам се с проектиране и интериорен дизайн. Ако искате разгледайте сайта ни- www.bondart.eu
Ако ви заинтригува нещо и искате да работим заедно там имам телефони и пощи.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход