Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Банка Пиреос

Публикувано от Keit 
Банка Пиреос
10-03-2006 - 00:09:08
Някакви отзиви за тази банка? Доста се порових, но не успях да намеря кой знае какво. Става въпрос по-конкретно за ипотечния им кредит, но ме интересува като цяло - обслужване, процедури и т.н.
Re: Банка Пиреос
14-03-2006 - 11:43:59
Изключително амбициозни, целта им е до 2007 г. да влезат в топ 10 на българските банки. В момента тече консолидация и преструктуриране на Пиреос и Пиреос Евробанк така, че и да има отзиви те ще са стари и не актуални. Сигурни са само две неща - водят агресивна политика и имат евтин ресурс / за сравнение в Гърция Пиреос отпуска жилищни кредити при нива на лихвите около 4%/. Очаква се в средата на годината консолидацията да преключи и може би чак тогава ще се изясни всичко това което те интересува.

Малко съм скептичен за бързото им възходящо развитие - ВЕЧЕ 10 МЕСЕЦА НЕ МОГАТ ДА се оправят с консолидацията си - като внасям пари по Visa картата си в клон на Евробанк ми искат 2 % такса - все пак ства дума за една и съща банка -в страницата няма нищо конкретно и ново в сравнение с момента преди покупката на Пиреос- а този ипотечен кредит с рекламираната лихва има годишна такса от 0.5 % върху остатъка - някои от служителите са доста ннекомпетентни - иначе аз съм доволен от кредитната им карта Visa Classic - в МОМЕНТА това за мен е карта с най-добри условия, ако преглътнем 0.50 лв. за справка от банкомат и Транскарт - преди Евробанк държаха едни от най-високите лихви - 28.8 % за три години и 7 за една - но гърците веднага намалиха нивата до 4.5 % - иначе относно обслужването зависи като навсякъде да попднеш на компетентен служител - аз съм доволен от клона на Оборище - иначе в клоновете на Пиреос - на Окръжна болница в "Младост" 1 и на бул "Витоша" мнозинството са мърлячи на който трябва да им обусниш няколко пъти какво се иска от тях - за издаване на допълнителна карта Visa една служителка ми даде документ за кандидатстване за карта - обясних и три пъти, че искам картата да се изпрати в клона в Младост и това не беше направено и се обаждаф още няколоко пъти за да си свършат работата
Re: Банка Пиреос
19-09-2007 - 17:45:02
Най-трагичната банка с най-некадърните служители. Взимането на креит от тях продължава над 3 месеца в пълно затъмнение, яз(дове, нервни кризи, спукани язви и др.
1. Не ти казват предварителнно всичките такси и комисионни, които са хиляди левове. Лъжат за срокове и условия и пари и в рекламите.

5
2. Правните им специалисти и юристи могат да си хвърлят дипломите-не проверяват документите, не ти казват, че има проблеми по тях и едва когато те върнат няколко десетки пъти до държавните институции, да вадиш документи, да се караш, да буташ рушвети, може да получиш нервна криза, както стана с мен и мъжа ми и с продавача, от който купувахме имота. В тази банка ВЪОБЩЕ не прочетоха нито един от нашите документи и всичко сме правили сами.

Ако ще работите с Пиреос,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО пръснете пари и за личен адвокат и консултации, че ще се прецакате яко.

3. Губят документите ви, карат ви да вадите по няколко пъти едни и същи и да чакате седмици и накрая се оказва, че те са некомпетенти. :g: confused smiley

4. Лъжите им граници нямат. Нарочно мислят как да ви минат с повече такси-като например нарочно отпускат само 70% от цената на имота, за да теглите и потребителски кредити от тях. Оценяват ви имота смешно, накрая ви дават процент, но не от експертната оценка, както лъжат в рекламите, а те си измислят тяхна оценка и гледат ако може за половината от цената на имота да ипотекирате два имота.

5. Когато кредитния инспектор им се разболее или излезе в отпуска, работата по вашия кредит спира със седмици. Ако ги попитате какво става-те никога не знаят и си нямат никаква идея какво се случва с кредита ви. Обикновено документите ви лежат изоставени в нечие бюро със седмици и месеци.

6. В стремежа си да ви прецакат с пари, пишат невалидни договори и ви карат да ги подписвате. После ги анулират само, ако нотариуса по сделката не спи. Обикновено той спи и е също толкова ненаясно с нещата, колкото и останалите. Нашия например се опита да ни убеди, че можем да купим само половината имот за отпуснатите пари и да ни накара да подпишем, че купуваме само половината. confused smiley

7. Некомпетенти, мързеливи, лъжливи. Повече няма какво да добавя.
Re: Банка Пиреос
01-11-2007 - 16:26:43
Сагласен сам с вас за тази гадна банка :g: дори и те не знаят за какво са там.Моя последен отговор беше че всичко е ок но пари нема скоро :} clap: :} :} :}
Re: Банка Пиреос
13-11-2007 - 17:41:11
Всички банки са така, гаранция ви давам. Щом си се хванал с банка за ипотечен кредит, слагаш си главата в торбата, ядове, направо си скъсихме живота с мъжа. Но се надявам, че всичко ще приключи с хепи едн :} стига да не полудеем де :} :}
Re: Банка Пиреос
05-02-2008 - 11:30:46
Абе хора Вие кандидатствате за кредит, какво очаквате без нито един документа само заради сините Ви очи ли да Ви отпуснат парите?
А ходили ли сте по другите банки за информация кредит нещата по изискванията са едни и същи и компетенцията не е по различна само че там ще Ви излъжат така умело че няма да се осетите.
Поне условията за кредитиране в Пиреос банк засега са най-добри, а и те обслужват млади хора а не стари баби, които се тъпчат с шоколадови бонбони "визирам ДСК и Булбанк" и не си вдигат главата да те погледнат даже какво искаш.

Аз лично давам много добра оценка за Банка Пиреос България
Re: Банка Пиреос
05-02-2008 - 21:43:45
Demirev Написал:
-------------------------------------------------------
> Изключително амбициозни, целта им е до 2007 г. да
> влезат в топ 10 на българските банки. В момента
> тече консолидация и преструктуриране на Пиреос и
> Пиреос Евробанк така, че и да има отзиви те ще са
> стари и не актуални. Сигурни са само две неща -
> водят агресивна политика и имат евтин ресурс / за
> сравнение в Гърция Пиреос отпуска жилищни кредити
> при нива на лихвите около 4%/. Очаква се в средата
> на годината консолидацията да преключи и може би
> чак тогава ще се изясни всичко това което те
> интересува.
---------------------------------------------------------------------------------------

аааааааааааамбициозни clap: clap: ....толкова,че сигурно и по форуми се изявяват clap:

в гърция отпускали кредити по 4% eye popping smiley
ебррррррррре Демирев-няма да е зле да видиш колко е юрибор-4,20%.какви са тия твойте 4% при междубанкова търговия в ЕС на 4,20?????????????????

я по добре не давайте по 4% ипотеки в гръцко,ами направо си депозирайте активите в бг банка на 8%депозит spinning smiley sticking its tongue out spinning smiley sticking its tongue out

така хем правите двойно повече от лихва,хем не се занимавате с глупости....

консолидация?такива олигуфрени ли сте,че ще се консолидирате повече от година?
ше поставите нов рекорд по консолидация в историята на корпоративния свят clap: clap:
сигурно е много сложно-няма пари за наемане професионални консолидатори.явно вие такива нямате такива дори и в гръцко.а и за кво са ви,като давате заеми за по 4%лихва..... :g:
CR
Re: Банка Пиреос
11-02-2008 - 21:27:21
номер 4 по големина на кредитния портфейл от жилищни кредити (към 31.12.2007)

[www.bnb.bg]

при положение, че банката е на 7-мо място по балансово число на актива към същата дата.

[www.bnb.bg]

фактите говорят сами за себе си за конкурентността на продуктите, обект на настоящия форум. spinning smiley sticking its tongue out



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-02-11 21:28 от CR.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход