Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Призрачните села и градове в България и цените на имотите!

Публикувано от paul 
Призрачните села и градове в България и цените на имотите!
18-11-2012 - 09:13:00
[www.google.bg]


"Гледайки снимките си мислех, че спокойно всеки български град или село би могъл да попадне в тази статия!"

Да си направим една тема със снимки от призрачните места в България!



Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2012-11-18 09:19 от paul.
Re: Призрачните села и градове в България и цените на имотите!
18-11-2012 - 13:36:11
Само да отбележа, че от 09:13 до 13:33 имаме 5 113 прегледа на темата!
Анонимен потребител
Re: Призрачните села и градове в България и цените на имотите!
18-11-2012 - 20:14:50
5 113 прегледа на темата!
----------
И нито едно мнение . Дали това не показва колко е "интересна" темата ?
Re: Призрачните села и градове в България и цените на имотите!
18-11-2012 - 22:03:09
В 22:02 - 14 889!
Re: Призрачните села и градове в България и цените на имотите!
18-11-2012 - 22:06:24
14 978 - ще взема да направя партия на сривливите!
Re: Призрачните села и градове в България и цените на имотите!
18-11-2012 - 23:48:28
Има нещо гнило с тоя брояч!
Re: Призрачните села и градове в България и цените на имотите!
19-11-2012 - 00:30:21
Ами той брояча,,,,не брои уникалните посещения,а общо....Всяко показване на страницата ти е бройка.

За Испания...тежък случай.Вече нямам никой познат там-всичките се прибраха.Последно се върна един,който от 4-5 години беше управител на дискотека.Тази година фирмата фалирала-летният сезон е бил толкова слаб,че дори наема си не са успели да платят и са затворили.Официална безработица- почти 25%.Неофициално...никой не знае.Испания е много силно обвързана с пазарите на ЕС и това в момента допълнително влошава нещата.
Re: Призрачните села и градове в България и цените на имотите!
19-11-2012 - 01:46:43
Quote
paul
В 22:02 - 14 889!

Пич, стига си цъкал като ненормален върху темата, че да вдигнеш бройката. В тоя форум я има, я няма 50 човека дето пишат, и може би още толкова, дето само четат. Аз ти предлагам да идеш да си запазиш едно хубаво местенце на гробищата, с добра локация и изложение. На втори/трети подземен метър. Това за теб и такива като теб. Такива като мен се наслаждават на живота в собствено джакузи, в собствен апартамент, как ти се вижда? Ама ти бегай да поръчваш мястото в гробищата, че си вече жив умрял, друго не ти трябва.
Re: Призрачните села и градове в България и цените на имотите!
19-11-2012 - 07:46:48
СБ предупреждава за глобално затопляне!



Наводнения, суша, покачване на морското равнище: Световната банка предупреждава за черния сценарий на глобалното затопляне с 4°C към 2060 г. и "каскада от бедствия", които ще ударят най-вече бедните страни.

"Този свят ще бъде толкова различен от днешния, в който живеем, че е трудно да се опише", предупреди президентът на институцията Джим Йонг Ким в увода към доклад, публикуван в неделя във Вашингтон, добавяйки, че "десетилетия развитие може да бъде сведено до нула".

Според Световната банка, сегашното ниво на въглеродни емисии прави почти неизпълним ангажимента от страна на международната общност да задържи нарастването на глобалното затопляне до 2°C, в сравнение с доиндустриалната ера.

Според доклада, глобалната температура може наистина да се качи с 4°C "по време на настоящия век" и "след 60–те му години", ако правителствата по света не действат спешно.

Тази мрачна перспектива "може и трябва да бъде избегната", казва Световната банка и подчертава, че отговорността на човека за настоящото затопляне е "без алтернатива".

"Ние, международната общност, все още имаме време да възприемем нови политики, да променим курса си и да предотвратим най-опасните последици от климатичните промени", потвърждава казаното и генералният секретар на ООН Бан Ки Мун, цитиран в доклада.

И тези "последици" няма да са малки, предупреждава Световната банка.

Като изброява опасностите, които застрашават планетата /наводнения, суши, недохранване .../, глобалната финансова институция прогнозира увеличаване на "недостига на вода" в Източна Африка, Близкия изток и Южна Азия и "значително връщане" към високите равнища на детската смъртност в Африка на юг от Сахара.

Някои болести, пренасяни от насекоми /малария, .../ също може да отбележат нарастване. Друга опасност - кораловите рифове, които са "естествена защита срещу наводнения" няма да устоят на увеличената киселинност на океанската вода , заради CO2, изброява СБ.

По-общо погледнато, изменението на климата може да се превърне в "най-голямата заплаха за биоразнообразието", според доклада, който банката е възложила на Института за изследване на въздействието на изменението на климата в Потсдам, Германия.

"Най-бедните и най-уязвимите ще бъдат най-силно засегнати", казва президентът на Световната банка, въпреки че нито един регион няма да бъде пощаден.

Сушите, които удариха това лято Съединените щати и Източна Европа, могат да се случат отново и Западът ще се сблъска с притока на хора, бягащи от ефектите на климатичните промени.

"Един свят с допълнителни 4°C ще отключи каскада от бедствия", казва Световната банка, добавяйки, че няма "никаква сигурност", че планетата може да се изправи срещу това.

В доклада не се предлагат чудотворни лекове, за да се засили отново работата в тази посока на международната общност, след фиаското на срещата на върха в Копенхаген през 2009 г. поради икономическата криза.

Но най-вече Световната банка иска да предаде съобщение: борбата срещу глобалното затопляне не е враг на растежа.

"Частният сектор трябва да разбере, че адаптирането към изменението на климата е икономическа възможност", уверява Джим Йонг Ким, казвайки, че Китай вече е започнал да реализира това и призова и други страни да последват неговия пример. /ип, а ако случайно се разболеят по-бързо се справят с болестта.
Re: Призрачните села и градове в България и цените на имотите!
19-11-2012 - 07:54:53
avatar
Quote
PER0
Quote
paul
В 22:02 - 14 889!
Пич, стига си цъкал като ненормален върху темата, че да вдигнеш бройката. В тоя форум я има, я няма 50 човека дето пишат, и може би още толкова, дето само четат.

Това с цъкане не става, друга е хватката.
Не знам какво се цели с тези цифри.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход