Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Врати и кухни

Публикувано от boresf 
Врати и кухни
27-06-2012 - 13:27:56
Борман Комерс предлага врати и кухни. Поддържаме полски и словенски интериорни врати на склад, доставка до 10 дни, поддържаме и турски входни врати на склад - монтаж до 5 дни.
Предлагаме кухни модулни и по размер. Изготвя се неангажиращ първичен проект с остойностяване.
За повече информация, цени и каталози можете да погледнете сайтовете ни - за врати и за интериорни врати цени

Предпочитам да си купувам вратите от врати Борман Комерс, град София, те имат и полски интериорни врати които са с доста добро качество, имат и турски входни врати на приемлива цена и добър външен вид. От скоро фирмата започна внос и на пожароустойчиви врати от Русия, които и по цена и по качество не отстъпват на приетите норми тук в България.
Един от сайтовете на Борман Комерс е Борман България - сайта на фирмата, а като отделни негови страници са вътрешните интериорни врати на Борман Комерс и входните врати от Турция. Скоро направиха и за противопожарните врати които са с 60 и 120 минутна огнеустойчивост.
Ако искате да ви е по-лесно, то разгледайте сайта за цени на вратитев София, където ще се запознаете и с цените на вътрешните интериорни врати на Борман и с цените на блиндираните входни врати, които фирмата внася от Турция.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход