Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Пречиствателни станции BIO CLEANER за къщи и вили

Публикувано от ekoplaneta 
Пречиствателни станции BIO CLEANER за къщи и вили
18-10-2017 - 20:40:27
Чешките аеробни пречиствателни станции технология BioCleaner® са модерно съвременно съоръжение, което пречиства отпадъчните води до степен, отговаряща на всички Европейски изисквания като пречистената вода може спокойно да бъде повторно използване за поливане, гасене на пожари и др. Те са сертифицирани в оторизирани за това Европейски лаборатории, а самата технология е патентована в Европа и Америка.
Пречиствателните системи за отпадъчни води с технология BIO CLEANER работят безотказно без каквито и да било консумативи и нямат нужда от поддръжка. За последните 10 години тези пречиствателни системи доказаха своята безаварийна работа и именно затова са от най-предпочитаните на пазара.
Чешките аеробни пречиствателни станции технология BioCleaner® се предлагат в България от фирма HG & Sons, която е официален представител за страната.
Пречиствателни станции BioCleaner® са абсолютно без никакви консумативи и експлоатацията им не изисква никакви разходи. Безаварийната работа на Пречиствателни станции BioCleaner® е гарантирана!
За повече информация и ценова оферта : http://hg-sons.com/
Или на тел: 0886772566 инж. Георгиев
Безплатен оглед на място!
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход