Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Поднови договор за сервиз касови апарати и абонамент СИМ-Карта за касов апарат Профинанс Д ЕООД

Публикувано от saitma 
Ето ви едно изгодно предложение за подновяване на Договори за касови апарати където цените са от 69.12лв с ДДС.
Добре познатия на доста търговци притежаващи фискални устройства Сервиз Профинанс Д ЕООД ви предлага да подновите вашия договор за сервиз касови апарати и абонамент към мобилен оператор за срок от една година на цена 69.12лв с ДДС.
Тъй като има различни производители офертата важи за касови апарати Датекс, Дейзи, Тремол, ЗИТ, Елтрейд и само и единствено че СИМ картата не е спряна от мобилния оператор по време на подновяване на договора .Ако е изтекъл договора и е спряна SIM- картата която изпраща данни към сървърите на НАП ще има допълнителна такса за нейното включване.
За да подновите договор за сервиз и абонамент към мобилен оператор или да сключите нов е нужно да носите със себе си Касовия апарат, неговия паспорт и печат на фирмата . За повече информация вижте нашия сайт www.профинанс.com сигурен съм че тази информация ще ви е полезна тъй като на никого не му се дават много пари за подновяване на договор за сервизно обслужване на касови апарати както и при покупката на нови фискални устройства. Повечето търговци търсят ниска цена на касови апарати когато им се наложи да направят такава покупка а ние можем да ви предложим най-ниски цени.Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2017-01-19 09:19 от saitma.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход