Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

тревни чимове и поливане

Публикувано от vavy 
Re: тревни чимове и поливане
06-04-2008 - 20:33:49
avatar
Някои хора в този форум са доста злостни. Можеше просто да пуснеш инфо "а може и без поливна система".

Който ще си поръчва някой да му прави градината се предполага, че ще предпочита и тя да се полива сама. А не и като отиде почивка да трябва съседката да я полива. Иначе може би си насадил и трева и сам. Аз имам пресен пример със себе си - миналата година на десетия ден ми стана досадно и тази вече трева няма :)


savour: а напоителна система за съвсем малко дворче пак ли струва толкова? Че съм се замислил някой да ми направи трева тази година (ако вече не е късно) а не аз да се правя на агроном...
Re: тревни чимове и поливане
06-04-2008 - 22:32:35
малко дворче от два три дка зелена площ :-)... това малко дворче нищо не ми говори.

цената на поливната система зависи от няколко неща: най-вече от площта и водоизточника. Разбира се и коя марка се използва, макар че няма голяма разлика в цените им. Най-скъпата част е програматора, но и колко разпръсквача ще се ползват също си казва думата.

По принцип надали има фирма, която да ти иска пари за оферта... така че звъниш им смело и ги питаш.


п.п. не е късно за тревата...
Re: тревни чимове и поливане
06-04-2008 - 22:48:48
avatar
хехе не, 30-40 квадрата най-много. Водоизточник има в него, както и шахтичка (защото има шадраванче) :) и електричество също.

Утре ще ти звънна (ако сайтът е твой).
Re: тревни чимове и поливане
21-04-2016 - 19:44:57
На мен ми казаха, че за трева са подходящи разпръсквачите, а за цветни градини капково. Въпроса е дали да използвам фирма, тази ми харесва [unigarden-bg.com] или да приспособявам нещо на принципа направи си сам. Все пак 3000лв са си 3000лв.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход