Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

нотариуси

Публикувано от Gneven 
нотариуси
26-02-2014 - 18:35:03
НЕ ползвайте услугите на нотариус АННА ЦОЧЕВА НАЙДЕНОВА с № 558 и също ПАВЛИНКА АТАНАСОВА - помощник нотариус по заместване! Пълни некадърници, клиентите са като на конвейер, ако си доверчив и си очаквал да ти свърши услугата - ще си имате главоболия като мен. С мъжа ми искахме генерално пълномощно преди да замине в чужбина, вкл. казахме, че ни предстои продажба на имот. Естествено не ни беше обяснено, че тази обща форма /3 стр пълномощно - ставало за всичко по техни думи/ НЕ ни свърши работа, сега ми струва нерви и пари и изпуснах клиент относно продажбата, а мъжът ми замина за чужбина и сега ще пътува до посолството на 500 км. Искат само да лапат пари без никакво отношение. Отваряйте си очите на 16.
Re: нотариуси
27-03-2014 - 14:34:51
Аз пък искам да ти кажа, че живея в Младост и често им ползвам услугите. За сега нямам никакви забележки. И ние искахме да направим генерално пълномощно, но ни казаха, че вече нямало генерално, защото нещо се било променило заради мафията с имотите. Доволна съм, защото хората обясняват всичко на обикновен език и така си наясно какво да правиш.
Re: нотариуси
10-06-2016 - 15:45:14
Не съм получавала по-некоректно и неучтиво обслужване...Никога не ходете да си губите времето и тровите нервите при Нотариус Анна Цочева Найденова. Има "специално" отношение към майките с деца. Само щом ме видя със 6-месечния ми син автоматично реши, че мога да чакам буквално 3 часа. А щом след 40 минути попитах не е ли редно да ни обслужат, настъпи края на света, нахвърлиха се тя и колежката й върху мен, и пуснаха около 10ина човека преди мен за отмъщение...Същото направи и с друга майка, която беше с 3-месечно бебе. Като цяло там цари пълен хаус, хората влизат, виждат за какво става въпрос и се отказват...Изобщо, ако ви трябва нотариус и живеете в Младост, изобщо не си губете времето, а идете до центъра, където ще ви обслужат бързо и учтиво.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход