Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

издадена адресна регистрация на моя адрес

Публикувано от mari10 
издадена адресна регистрация на моя адрес
21-11-2012 - 21:21:58
Здравейте,


Преди ден научих, че е издадена адресна регистрация на човек, който трърди,че апартаментът, който е собственост на родителите ми, е негов. Има и лична карта издадена на този адрес(предоставил е стар и невалиден нотариален акт).
С него, уж неофициално се разбрахме, че това не е така и той няма никакви права над апартамента....

Но в момента за мен стои въпросът като има адресна регистрация на адреса как трябва да процедирам?, може ли с нещо да ми навреди?, аз мога ли да съдя общината,че му е издадена адресна регистрация без никакво право?
Ще се радвам да чуя мнения,
Благодаря
Re: издадена адресна регистрация на моя адрес
27-11-2012 - 06:58:55
по големи глупости не бях чел
Re: издадена адресна регистрация на моя адрес
04-12-2012 - 11:52:00
Вижте, ако този човек действително има претенции върху определен имот, по-добре не разчитайте на това, че сте се "разбрали" а проверете в Имотния регистър има ли данни имотът на родителите Ви да е прехвърлен. Отделно от това проверете и в съответните съдилища (Районен, Окръжен) има ли водени някакви дела срещу родителите Ви. За да бъде адресно регистриран някой на адресът е необходимо доказателства, че той пребивава на този адрес на някакво законово основание - собственост, договор за наем и т.н.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход