Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

УСВОЯВАНЕ НА БАЛКОН !

Публикувано от muskulche 
УСВОЯВАНЕ НА БАЛКОН !
07-01-2007 - 17:27:41
Моля, пояснете ми каква покривна конструкция е нужно да бъде направена (от какъв материал ) и кой поставя такива на балкон от последен етаж ..който няма таван и е директно под небето ... също така дали една тераса би понесъла напрежението от това да издържи и покрив и преграждане с итонг и дограма!
Сградата е тухлена, а блокът е 7 етажен !
Апартамента е вътрешен и над единия балкон имам някакви трегери които по незнайно каква гениална инженерна мисъл стърчат "величествено"
Предварително благодаря на хората които биха ми дали компетенто и обосновано мнение!




Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2007-01-07 17:32 от muskulche.
Re: УСВОЯВАНЕ НА БАЛКОН !
07-01-2007 - 20:45:42
niesme stoitelna brigada s tehni4eski rakovoditel koiato raboti v sverata na grubo stroitelstvo,remont,nadstroiavane,ukrepvane,zid,mazilki....
basein remont i novo stroitelstvo,restavratcia,usvoiavane na balkoni
pokriv remont i naprava na novi
ili vsi4ko v gruboto stroitelstvo
0896278515

Re: УСВОЯВАНЕ НА БАЛКОН !
09-01-2007 - 14:06:07
Здравейте...
ние сме фирма за дограма и често ни се налага изпълнението на такива конструкции, макар и доста трудни, но все пак изпълними! Ако интегрирате балкона към стая, трябва да помислите за добрата термоизолация....и разбира се трябва да се види дали е технически изпълнимо това , което желаете да се направи. Ако имате интерес може да погледнете нашия сайт, но разбира се за по-конкретна информация трябва да си пратите размерите на балкона, за да се направи някаква калкулация, а и най-добре е да се види на място!

www.rrpfenster.com
Re: УСВОЯВАНЕ НА БАЛКОН !
05-02-2007 - 11:34:09
Здравейте,
съвет от мен не го правете с поликарбонат, AL ,PVC или какъвто и вид да е дограма от горе поради:
става многоооооо горещо или студено;
дори да има технологичен отвор трудно се рервизира;
ще имате значителен конденз и мухъл.
Най-добре е метална покривна конструкция с наклон от около 10%, двуслойна рулонна водоизолация с технологичен отвор за сервизиране.Улуци и включване към отводните тръби.Отпред AL ,PVC или какъвто и вид да е дограма.От долу топло изолация и окачен таван/ различни видове/.
Ако имате нужда от помощ дайте адрес за връзка.
winking smiley
Re: УСВОЯВАНЕ НА БАЛКОН !
15-02-2007 - 20:49:57
А покрива не може ли да се хване за самите тригери.А иначе моят балкон и той нямаше покрив.Аз му направих метална конструкция.Отгоре сложих водоустойчиви кофражни плоскости и върху тях залепих воалит.Конструкцията сигурно стана към 200 кг.И двамата алпинисти отгоре още към 120кг.когато лепяха воалита.Самият покрив ми стана към 6кв.метра.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход