Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Покривни прозорци-дайте съвет

Публикувано от StefanB 
Покривни прозорци-дайте съвет
22-09-2006 - 14:54:22
Трябва да избера покривни прозорци, опциите са Велукс, Рото и Факро. Аз веднага казах Велукс, защото по цяла Европа, а и в Прибалтика ходих преди седмица- все това виждам, но ме светнаха че в БГ, както куп други неща се били изхитрили да внасят само рамките, а стъклопакета да е нашенски, съответно бил слаб. Дали сте чули нещо такова или ме пързалят, за да продадат останалите две марки(отвореният пич дето ми обяснява търгува с Рото и Факро, Велукс няма).
Изобщо, нека който има опит да сподели впечатления. Аз лично Рото и Факро за пръв път ги чувам, обясниха ми че били немски и предимството им било, че излизали по-евтино, а били по-здрави. Да не ми излезе по-евтиното по-скъпо, благодаря предварително за мненията.
Re: Покривни прозорци-дайте съвет
25-09-2006 - 13:28:24
щом си харесал марката и смяташ че е читава и качествена, по-добре се свържи директно с фирмата и говори с тях, ето ти контактите

[www.velux.bg]

[www.roto.hit.bg]







Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2006-09-25 13:34 от frsk.
Re: Покривни прозорци-дайте съвет
25-09-2006 - 13:30:39
Благодаря, аз го гледах, въпросът не е че съм я харесал, а дали другите две са съпоставими с тях като качество, като цена са по-добри, това питам , ако някой има впечатления.
Благодаря.
Re: Покривни прозорци-дайте съвет
02-10-2006 - 09:20:37
АЗ си взех от Ви ДЖи Еф покривен произорец, дойде комплект от Италия запечатан, те си го и монтираха, цената е съпоставима с другите.
Re: Покривни прозорци-дайте съвет
02-10-2006 - 10:49:31
Стефане, аз имам ФАКРО, вкарва и ги монтира НОРТОП. Доволен съм от прозорците, но съм недоволен от монтажа. След някои корекции и нерви за моя сметка стоят добре четвърта година. Стъклопакета е оригинален, закалено стъкло на ПИЛКИНГТЪН и преживя сериозни градушки. По мои впечатления РОТО изглеждат най-зле.
Re: Покривни прозорци-дайте съвет
22-11-2007 - 16:30:26
Здравейте,
Казуса с покривните прозорци явно е доста сериозен, за това се чувствам длъжен да внеса малко яснота по-темата. Смея да твърдя , че имам опит с покривните прозцорци, тъй като съм продал и монтирал хиляди.
Качеството, дизайна, сигурността и всеки един детайл на покривни прозорци VELUX са на най- високо ниво. Обслужването и сервиза които са осигурени, наистина са приоритет за фирмата. Всеки един въпрос който възникне от Ваша страна относно прозорците ще бъде разгледан индивидуално и ще бъде взето най- доброто решение от експерти. От тази година Велукс България разшири своята гама от продукти , както прозорци така и аксесоари /щори , сенници, ел. еправления, датчици за дъжд и дим , дори соларна щора която захранва управлението/.
И може би най важното , някои промени в ценовата схема доведоха до чувствително поевтиняване на продуктите. Друг основен момент е , че в склада им има огромни количества.
Това с българския стъклопакет е абсолютна глупост- долни търговски номера бих казал.
Ако имате въпроси свързани с покривните прозорци с радост ще Ви отговоря- дори и да сасвързани с възникнали проблеми.
kogan_bg@abv.bg 0887 213 736
Re: Покривни прозорци-дайте съвет
22-11-2007 - 16:54:02
Виждам, че сте се върнали към стара тема... Междувременно аз си купих и сложих Велукс и съм доволен, добре стана а и монтажа беше на ниво, дори дилъра идва на място да даве нива и схеми на кофражистите как да оформят ръбовете на плочата, за да не се налагат корекции после, с две думи заспа. Че поевтиняха междувременно е факт неоспорим... за мое съжаление, аз си купих тогава от "скъпите"...
Re: Покривни прозорци-дайте съвет
11-03-2014 - 21:26:52
Факро ако съм добре с памета, един познат беше ползвал тази фирма. Остана с добри впечатления от обслужването, прозорците и цените каза, че са приемливи.
Re: Покривни прозорци-дайте съвет
28-05-2014 - 14:23:51
Тук ще намерите всички продукти от новия каталог на велукс за покривни прозорци . Сайта предлага безплатна доставка и от 8 до 10% отстъпка за всички артикули. Щори велукс
Re: Покривни прозорци-дайте съвет
08-10-2014 - 10:06:32
Съветвам всички желаещи, които така или иначе, вече са се прехебали да си закупят мансарда (с прозорци тип капандура), да избягват фирмата "НОРТОП". Да оставим настрана високите цени на продуктите им. Основен проблем при тях, е че нямат монтажници, работещи към фирмата, а ползват външни такива, ако въобще намерят, следствие на което, може да чакате за монтаж на един прозорец около половин година. Минимум два месеца, в най-добрия случай.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход