Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

ДА ПОМОГНЕМ

Публикувано от markk 
Re: ДА ПОМОГНЕМ
23-03-2009 - 20:45:54
Проследете следното:


[forum.imoti.net]


Re: ДА ПОМОГНЕМ
23-03-2009 - 20:54:55
Браво Парцалев ! *ok* Явно ние си седим като в наше село и другите и те в тяхното и глей ся ......
Ама къде отиде тва момче Марк ? Сега сигурно пак ще избухне с някакви обекти за 1200 часа построени ! smiling smiley
Re: ДА ПОМОГНЕМ
23-03-2009 - 21:27:30
Маркк, рече: - "аз казах" и го направи!
Сега едно семейство с три дечица живее в подобен апартамент в Пловдив!



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2009-03-23 21:29 от partzalev.
Re: ДА ПОМОГНЕМ
01-08-2009 - 07:58:32
avatar
Вдигам темата с надеждата да помогна(а и те на мен) на честни и трудолюбиви хора,които по някаква причина са останали без дом.
Предоставям за безвъзмездно ползване няколко селски и вилни имота в различни части на страната,напълно обзаведени и годни за живеене,срещу добросъвестно стопанисване и опазване.Сега установявам,че за пореден път са разбити и плячкосани.
Според конкретния случай мога да предложа и работа на член от семейството.
Подробности на лични...

-------------------------------------------------------------------- Подпис:Ако не знаеш-питай,ако знаеш-пак.От питане глава не боли,но от избързване.......много.
[markk.snimka.bg]
[vbox7.com] [vbox7.com]
Abu
Re: ДА ПОМОГНЕМ
01-08-2009 - 09:47:00
markk,
имаше такова нещо преди 15 години - пускат се наематели срещу наглеждане на имота. Наемът, ако въобще има такъв, е символичен, като най-важното условие е да се плащат навреме сметките.
Явно времената са подобни, щото преди месец договорихме със съседите същата схема - дават парцел и много малка виличка на мой познат срещу почистване и стопанисване. Гаранцията за него е, че вложените средства и труд няма да са напразни (т.е. няма да се преразглежда договорката поне 2-3 години), а за собствениците - че няма да има неплатени сметки, искания за направени подобрения, масивно застрояване и, не дай Боже, самоуправство/злоупотреба с имота. И за двете страни аз съм гарантът...
Така че, ако има подобни собственици, нека не се страхуват! Възражда се тази практика и освен че се помага на нуждаещи се, имотът си намира стопанин (то не е като собственик!) Но е истина, че трябва и надежден гарант...
Re: ДА ПОМОГНЕМ
01-08-2009 - 10:27:21
avatar
Не искам никакъв наем,само да ги пазят от злосторници е достатъчно.
Може и зеленчуци да си насадят..
Толкова крадци се навъдиха,че човек се чуди какво да прави-има цели фамилии,които само с кражби преживяват

-------------------------------------------------------------------- Подпис:Ако не знаеш-питай,ако знаеш-пак.От питане глава не боли,но от избързване.......много.
[markk.snimka.bg]
[vbox7.com] [vbox7.com]
Re: ДА ПОМОГНЕМ
01-08-2009 - 15:49:54
Пробвах миналата година.Трябваше ми спокойно място..някъде на майната си по възможност,да си пренеса компютъра и да си чета на спокойствие за държавните изпити около месец-два есента.

Идеята се оказа пълен провал,както можете да се сетите...
С удоволствие щях да се пренеса на нашата си вила,но там има практически нерешим проблем с комуникациите-никакво покритие на нищо...нито телефони,нито ВиМакс...никакъв сигнал не е в състояние да достигне до това място.Антените за телевизорите на съседите са на 2 метра над комина и всичките ползват усилватели.От скоро Вивател имат някаква мрежа...т.е. телефоните държат там една чертичка покритие...WiFi не може да се ползва с такова покритие..просто не работи.

Най-читавото което излезе,беше що-годе добре направено бунгало нейде из владайските чукари за 80 евро на месец...Отказах се.

Така,че това..не мисля,че има бъдеще.

Колкото до фамилиите,прехранващи се само с кражби...знам две такива.Едните дори не са цигани.От както ги познавам,се занимават само и единствено с кражби,предимно на дребна покъщнина и бензин.Скоро хванаха някакъв от техните-дори не го осъдиха-глобиха го 100 лева,щото сега имало промяна в закона-ако краденото е под 150 лева,не се лежи... *xxx*
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход