Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Почистване на силиконова мазилка от прозорец

Публикувано от btrend 
Почистване на силиконова мазилка от прозорец
27-09-2016 - 18:37:09
Здравейте, давам направо по казуса, който е такъв. Купих жилището с нацапан прозорец, като не успях да го изчистя по никакъв начин и се свързах с отговорника по дограмата, след като дойдоха на оглед ми казаха: "това е силиконова мазилка, няма как да се изчисти, ще Ви направим нов прозорец, за сметката на фирмата строител" до тук всички идеално, докато 2 седмици по-късно не ми се обаждат с думите, купете си един препарат за 1,70 лв. използвайте ръкавици, защото е чиста киселина и си почистете прозореца. И сега започват проблемите. Купих препарата, но се оказа невъзможно да стигна до проблемната зона, защото прозореца не се отваря, а е от тези най-големите. Не ми се катери по первазите, защото съм на 7-мия етаж и без да ме е страм си признавам, че ме е страх. Изобщо не знам какво да правя сега в тази ситуация, от съседи разбрах, че строителя се е отказал да сменя стъклопакетите, защото всички имат подобен проблем и това ще е голям разход за тях. Не знам до колко този препарат ще успее да махне петното от моето стъкло, защотот е най-голямото, няма други апартаменти с толкова сериозно изцапване.

Ако наема фирма за почистване, дали ще успее да го махне? Използвали ли сте подобни услуги?
Re: Почистване на силиконова мазилка от прозорец
29-09-2016 - 17:08:05
Най-добре се обади на някоя фирма и ги питай дали има някаква гаранция.
Re: Почистване на силиконова мазилка от прозорец
05-10-2016 - 18:05:02
Quote
elenatrifonova
Най-добре се обади на някоя фирма и ги питай дали има някаква гаранция.

Благодаря за отговора, пратих запитване на една, която е близо до нас, но явно или не си гледат имейла, или са изключително некоректни, защото изобщо не ми върнаха отговор. Така че ще търся друга.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход