Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

РЕСТОРАНТ НА ПАРТЕРА НА БЛОКА.

Публикувано от stemipav 
РЕСТОРАНТ НА ПАРТЕРА НА БЛОКА.
21-08-2012 - 09:54:41
В блока ни , на партера има заведение - ресторант .Сутрин от 8 ч. започват да подреждат маси и столове вътре и от вън /около блока и под моите прозорци/ влачейки ги непрекъснато по земята и вечер последно притключват, незнайно кога, докато свършат клиентите / може в 1ч., 2ч. та дори и 3 часа/.През няколко вечера се обаждам в полицията или на тел.112 , за да усмирят пиянските викове и смях и да ги накарат да затворят.Пусках жалби до Община Бургас. Проверяваха ги, глобяваха ги и продължава вече две години.Домоуправителя на блока неколкократно води разговори със собствениците и наемателите на заведението , но няма резултат или за много кратко време.Аз съм най-близо до заведението - на втори жилищен етаж, под нас не живеят хора, и най-много се чува у нас, на другите явно толкова силно не се чува.Одисеята ми е голяма и не е възможно да опиша всичко.Какво да направя ако Общината и полицията не желаят да се справят с това / явно добре си плащат от бизнеса/? МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ!!!
Re: РЕСТОРАНТ НА ПАРТЕРА НА БЛОКА.
19-11-2012 - 11:17:27
Обърни се към отдел Общесвен ред и Контрол по строителството към съответната админстация писмено като жалба, за това което се случва.
Задължително да се установи дали помещенията са с предназначение за заведение, дали имат издадено разрешително за удължено работно време, дали заеманите площи от маси и столове съответсват с това което плащат като наем към общината.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2012-11-19 12:40 от el.t.
Re: РЕСТОРАНТ НА ПАРТЕРА НА БЛОКА.
28-11-2013 - 16:52:58
няма кой да ти обърне внимание , в пловдив направиха огромно заведение точно лепнато до 5 рпу през вечер в 12-1 часа си хвърлят фойерверки и никой не им казв нищо ..

шпионски магазин
Re: РЕСТОРАНТ НА ПАРТЕРА НА БЛОКА.
04-12-2014 - 12:07:42
avatar
Свиквай и се моли да фалират или им пращай непрекъснати проверки от разни институции.
Re: РЕСТОРАНТ НА ПАРТЕРА НА БЛОКА.
04-02-2015 - 15:17:25
avatar
Имам същия проблем и нищо не ми помогна. Примирих се sad smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход