Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Оферта за груб строеж

Публикувано от personall 
Оферта за груб строеж
16-06-2014 - 22:11:51
avatar
Вече гордо мога да заявя, че като се напише "оферта за груб строеж" в Гугъл, се вижда, че в почти всички сайтове от първа и втора страница, като зараза се е разпространил определен абзац включващ тази фраза, която написах преди доста време. Колегите със шепи и без свян смъкват красивите изречение и ги слагат със завидно самочувствие като собствена интелектуална собственост. Дори без опит за преразказ по памет. Без промяна дори на фонта и сайза на текста. хаха Това ми дава стимул за още по-добра работа, която няма как да се вземе.
Преди време видях в един сайт 5-6 снимки от галерията ми. Под тях се правеше силна реклама за топлоизолация и хидроизолация. Стана ми любопитно и позвънях на телефона. Вдигна ми човек с дрезгав глас и говорещ на " хъй". Ама от това хъркащото. Питах го къде са апартаментите с тази хубава топлоизолация и той почна да мрънка. После, след като му казах, че тези снимки са мой...той отговори по съвсем логичен начин : "Да не би хинтернета да е на баща ти?!!" За секунда ме заля вълна от абсолютна безпомощност и съжаление към това човешко същество. Пожелах му успех и затворих. След една минута се обади и каза, че СЕКретарката му ще свали снимките. От тогава всяка снимка е със сайта и телефона ми. Поне да ги режат с фотошопа ако искат да ги ползват.







Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2014-06-16 22:18 от personall.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход