Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Най добрия брокер в гр.София

Публикувано от NikoletaV 
Re: Най добрия брокер в гр.София
14-07-2017 - 21:24:45
Здравейте всички доволни хора от работата на тази чудесна дама Г-ца Шарланджиева!

Преди да седна да пиша изчетох всичките мнения написани по темата.
Аз също имах уплах от даването на имот под наем и тъй като нямам познат брокер,прегледах в интернет,кой е добър.
И намерих наистина най-добрия,съвсем случайно.Супер професионалист,много информирана и организирана,неуморна и много позитивна дама.Тя работи наистина за своя клиент.
И изведнъж благодарение на нея всичко се разви чудесно.
Защото когато вложиш усилие и желание,просто ти се получава!Във всичко!

Уважаема Г-це Шарланджиева,

И на мен ми върнахте вярата,че нещата могат да се случват както трябва,точно и коректно.
Вие сте чудесна и знаете как се работи.
Желая ви много успех и късмет,защото го заслужавате!

P.S.А на тези глупави и завистливи хора,позволили си да дават мнение и да ви оценяват без дори да ви познават (тези със саморекламата),просто не им обръщайте внимание.

Прекрасно лято :)
Re: Най добрия брокер в гр.София
21-07-2017 - 06:08:58
брокериците почнаха да хвалят един друг
Re: Най добрия брокер в гр.София
08-10-2017 - 18:47:10
avatar
Сега кой е най-добрия брокер в София може се мери по много критерии и незнам дали е колежката Спаси с която се познаваме, но съм сигурен, че хвалбите по неин адрес изобщо не са измислени и едва ли доволните и клиенти са само тези. Може пък аз да съм по-добрия брокер :) Но аз се занимавам основно с посредничество при покупки и продажби и това с търсенето на квартира в София не ми е стихията по ред причини. А ако си мислите, че е лесно да си намерите квартира в София особено ако бюджета ви е около 400-450 лева можете да се пробвате и скоро ще разберете колко е лесно ;) Еле па ако сте класици, които търсят в Студенски град, Младостите, Изток, Яворов, Борово и т.н.

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: Най добрия брокер в гр.София
25-01-2018 - 09:48:15
За най-добрия не знам, на нас ни свърши работа Цветан от Агенция "ТАРА", не ме кара да подписвам смешни протоколи, дойде при нотариус преди още да сме капарирали, все неща, които другите ми отказваха.
Друго искам да споделя: категоричното си възмущение от агенция "Бендида", такова арогантно отношение, такова изнудване, такива лъжи от никой друг не получихме, а за повече от половин година търсене се нагледахме на много..
Големите, като "Адрес", "Мирела", "Явлена" те грабват с ужким страшен хъс и обещания, водят те на огледи на имоти, които само те предлагат, за да вземат двете комисионни и след седмица те зарязват, там се търси бързата реализация. Малките като че ли са по-уместни за такива клиенти, като нас, явно много претенциозни за нашия пазар, щом сме казали, че не искаме първи етаж и на пет от 8 огледа ни водят на първи с аргумента, че апартаментът бил много хубав, нищо, че е на първи..
Късмет на всички и един съвет, вършете си сами работата, комисионната просто я прежалете, няма как явно..
Re: Най добрия брокер в гр.София
21-02-2018 - 19:16:55
Здравейте на всички в този форум. Не съм сигурен,че това е подходящото място, но искам да споделя разочарованието си и да посъветвам НИКОЙ да НЕ СЕ ДОВЕРЯВА НА BROKER DEFENSE. Взимат по 30% , а е абсолютно НЕОПРОВЕРЖИМО!!!!!!!!!! ИЗМАМНИЦИ СА И АКО ОЩЕ НЯКОЙ Е ПОСТРАДАЛ ОТ ТЯХ, НЕКА ДА СЕ СВЪРЖЕ С МЕН, ТЪЙ КАТО ЗАПОЧВАМ ПРОЦЕДУРА, С ЦЕЛ ВЪЗРЪЩАНЕТО НА НЯКАКВА ЧАСТ ОТ СРЕДСТВАТА, КОЙТО ИМ ДОВЕРИХ!!!!!!
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход