Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

КЕЙ ТИ ДЖИ

Публикувано от trigo 
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
26-05-2011 - 08:40:51
Здравейте , искам да попитам някой ходил ли е на обект "Добринова скала" тези дни . Още ли е заключен обекта. Аз ще пътувам на София на 30.05.2011 год. и искам да знам дали въобще да минавам през обекта.
tkt
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
18-07-2011 - 09:22:56
Някой да има новини?
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
18-07-2011 - 13:29:35
Quote
trigo
Добър ден, създавам тази тема поради факта, че не успявам да отворя вече създадената, по не обясими за мен причини, тема ... дали е изтрита, закрита или просто аз не успявам да е намеря нямам представа. Надявам се да се присъединят колкото е възможно повече хора, тъй като се чувствам безкрайно афектиран от случващото се по обектите на А. Ц. и мисля, че всеки потърпевш трябва да потърси правата си, а ако се съберем повече хора целта и мисията ни ще придобие по внушителен характер!


Във връзка с горното следва да кажа, Кей Ти Джи съвместно ЕмПеТри и Четири осъществява програмата ДиДЖиТал. Лицата А.С, Ц.Ф. и Д.К. оформиха сливането и резултатите са 12% над очакваните СП от индекса на НасДак.
Моля заинтересуваните да споделят вижданията и главно възмущението си!
Особено за Ц.Ф.
winking smiley
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
06-10-2011 - 12:45:07
Във връзка с горното следва да кажа, Кей Ти Джи съвместно ЕмПеТри и Четири осъществява програмата ДиДЖиТал. Лицата А.С, Ц.Ф. и Д.К. оформиха сливането и резултатите са 12% над очакваните СП от индекса на НасДак.
Моля заинтересуваните да споделят вижданията и главно възмущението си!
Особено за Ц.Ф.
winking smiley[/quote]

Ти си страшно тъпо копеле :}
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
01-04-2012 - 09:14:09
Да възродим малко темата някакви новини около строежите. Дали това лято ще има работа по тях?
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
05-04-2012 - 18:48:11
Новини около строежите на тази фирма за съжаление не трябва да се очакват скоро.
На много от имотите в строеж има наложена възбрана от съдия-изпълнител, като тези имоти се продават и в момента.
Хора, ОТВАРЯЙТЕ СИ ОЧИТЕ като купувате имоти, особено от Анатоли Ценков и/или съпругата му Теодора Ценкова. Същите продават имоти с учредени тежести. На въпросът кога най-после ще продължават строителните дейности Ценков отговаря - "ами знаете каква е кризата в момента" или "до две седмици ще получа пари от един имот и ще ги вложа в строителството". "обадете ми се отново след месец" и т.н. в едно вечно отлагане... На въпросите за учредените възбрани от негови кредитори Анатоли Ценков казва, че "нямал представа" eye popping smiley да е имало такова нещо, а ако имало вписани възбрани, то те не били негова грижа и съответния съдия-изпълнител извършвал неправомерни действия.
Имотите на "Кей ти джи билдинг груп" се продават от частния съдебен изпълнител Миладин Миладинов - тази информация всеки може да я провери.
Когато човек реши по-настоятелно да си потърси правата Анатоли Ценков променя поведението си и отказва вече лични срещи, като започва да се държи арогантно. Същият безцеремонно заявява, че има имал "покровител" в Главна дирекция за борба с организираната престъпност (ГДБОП), както и че бил близък с управителите на небезизвестната фирма "VTA" ("ВиТиАй"winking smiley и никой не можел да му направи нищо.
Моят съвет е: проверете си имотите за евентуално вписани тежести и ако има такива, то тогава ангажирайте адвокат. Жалбите срещу Анатоли Ценков и съпругата му Теодора Ценкова ги адресирайте директно до Главна прокуратура, ДАНС и ГДБОП, като не се притеснявайте да изложите всички факти, които са ви известни и будят притеснение.
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
05-04-2012 - 19:28:32
КЕЙ ТИ ДЖИ са измамници, а Анатоли Ценков и съпругата му Теодора Ценкова са в добре изработена схема за извършване на имотни измами.
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
27-04-2012 - 16:54:24
Здравейте , искам да попитам някой ходил ли е на обект ЛЮЛИН ъгловата сграда и как е дали се работи по нея .....................
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
06-06-2012 - 07:49:04
Здравейте, моля собственици на имоти в сградата на "Кей Ти Джи Билдинг Груп" до Фантастико-Люлин да ми пишат на: adimos@abv.bg
Аз също съм собственик на апартамент там.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2012-06-06 07:53 от adimos.
Re: КЕЙ ТИ ДЖИ
06-06-2012 - 18:42:02
zdraveite. v koi blok vi se namira apartamenta
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход