Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

ХА-ХА-ХА!!! НЕЕЕЕЕЕ! Това не може да е сериозно!

Публикувано от radena 
ХА-ХА-ХА!!! НЕЕЕЕЕЕ! Това не може да е сериозно!
13-08-2008 - 11:52:58
Моля ви се хора, вижте само какво представяне на комплекс! Просто това е абсолютен уникат! Чак не ми се вярва, че това е истина. Дали някой не си е направил майтап? Ама цялото го разгледайте пълно е с бисери.

Мен много ме кефи това:

"ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ, представяме ви най-луксозният 5 звезден ТОП-ВИП апартаментен хотел в България. „Palazzo Reale” е истински шедьовър като архитектура, изпълнение, местоположение и предлагани екстри. Той е най-бляскавият, най-грандиозният, най-пищният и най-интиригуващият комплекс, който сте виждали някога. Съчетал в себе си всичко най-добро от най-изисканите и най-скъпи хотели в света, той е приспособил всички свои безценни качества към уникалността на една малка страна като България. „Palazzo Reale” е истинско доказателство, че тук може да съществува съвършеният лукс, на който ще се насладят само онези, които могат да си го позволят-хора с благородно потекло, блестящи звезди от шоу-бизнеса, бивши и настоящи диктатори и олигарси, хора с изтънчен вкус и отлични финансови възможности. Това е новият символ на богатство и разточителност, очарователна смесица от съвършенство и хармония, които завладяват всяко въображение и ви карат да се влюбите завинаги.
начин."

"Ще направим дори невъзможното за вас - двадесет и четири часовите портиерски услуги ще ви доставят всичко от което имате нужда по всяко едно време. Икономът може да глади ризи, да урежда обиколки из бутиците в Бургас или София.... "

"За да сте в центъра на световните модни тенденции, веднъж месечно в „Palazzo Reale” ще се организират частни ревюта на бижута, облекла и аксесоари от световно известни дизайнери и модни къщи. Тези уникални произведения ще ви бъдат представяни от топ-модели, за които обикновените хора са чели само в модните списания."

"Така например още на летището собственниците на апартамент в „Palazzo Reale” ще бъдат посрещани от личен иконом, чаша шампанско и група красиви, сексапилни топ-манекенки или манекени – по желание на клиента. Лимузина „Ролс Ройс” последен модел - отвежда богоизбраният собственник на апартамент направо в комплекса. Буквално броени секунди след пристигането в супер луксозният му апартамент, се сервират хайвер с блини, сметана, лимони и препечени филийки. Оттук нататък щастливците могат да потънат в блаженството и лукса, които ги обгражда от всички страни. :} :} :}

Огледайте списъка с Платени ТОП – ВИП услуги, които ви предлагаме и кажете - не сме ли най-добрите?

- Посрещане на летището от личен иконом, група топ манекенки / манекени и чаша шампанско за „Добре дошли”
- Специален луксозен трансфер с лимузина „Ролс Ройс” от или до летища София, Варна и Бургас
- Специален луксозен трансфер с лимузина „Майбах „ от или до летища София, Варна и Бургас
- Специален луксозен трансфер с лимузина „Хамър” от или до летища София, Варна и Бургас
- Дискретно настаняване в комплекса, извършващо се в самия ви апартамент и тържествено посрещане с лека закуска от хайвер с блини, сметана, лимони и препечени филийки.
- Приветственни напитки по случай вашето пристигане, свежи цветя и плодове поднесени направо в апартамента ви
- Денонощно на ваше разположение се предлагат услугите на личен асистент - иконом
- Експерт по спането, който ще се погрижи да се наспите възможно най - добре :} :} :}
- Шопинг - тур в управляван от личен шофьор „Ролс Ройс” , „Майбах” или „Хамър”
- Живописна обиколка с хеликоптер над Южното ни черноморие "

" ДВОРЦОВИ УСЛУГИ::} :} :}

Предлагайки най-високо ниво на персонално обслужване и в най-луксозната обстановка, която можете да си представите, вашия личен асистент - иконом ще осигури изпълнението на Вашата дори най-дребна прищявка. Разгледайте добре предлаганите от нас забавления и имайте предвид, че всяко едно от тях може да се изпълни по ваша поръчка и лично за Вас .
- Императорска баня
Потопени в ароматна вана, пълна с шампанско, вие се подслаждате от луксозно поднесеното меню с вкусни шоколадови трюфели, дегустирате отбрано вино, защо не и каспийски есетров хайвер, докато няколко красиви девойки ви къпят и ви трият гърба, както в античноста са къпали императорите. Бъдете Цезар поне за един миг през живота си.

- Кралска баня
Потопени във вана с кафе с мляко, вие отпивате от поднесеният ви ванилов чай, заслаждайки си с арабски сладкиши, докато няколко красиви херкулесовци ви къпят и ви трият гърба, както в античността са къпали кралиците. Бъдете Клеопатра поне за един миг в живота си.

- Забавна програма за двойки
Забавна програма за двойки, които не са в настроение да излизат и предпочитат да си останат в апартамента, разчитайки на нашият усет към виртуозните забавления. Вие ли ще ги поръчате или ще оставите на нас да ви изненадаме?

- Специално гей - парти
В днешно време всичко е позволено, стига да знае човек къде и по какъв начин иска да се забавлява. Ние имаме решение за всяка ваша фантазия и специално за вас организираме гей - парти само за отбрани посетители.

- Модно ревю
Можем да ви предложим провеждане на модно ревю на дамско или мъжко бельо – лично за вас и организирано от нашите експерти. Ще огледате най-интересните колекции за бельо, представени от топ - манекенки или манекени в римската баня, докато плувате и си пиете шампанското. Тук ще се поднасят най - новите идеи на дизайнерите от България и Италия. "

Луксозен клуб Йован
Насладете се на лукса без да се налага да го притежавате”

„Искате ли да имате успех? Първото нещо, придобйте загар на кожата, после живейте в елегатна сграда ( дори и да живеете в мазето) следователно показвайте се в модните ресторанти (дори и да пиете само една бира) и накрая, когато искате заем, давайте го тежко”. Тази била житейската философия на Аристотел Онасис, единствения милиардер в света, за когото по-важно бе не да си богат, но „да се превиш, че си”. Днес много хора се опитват да следват тези съвети, но сега в помощ на нашите клиенти идва Луксозен клуб Йван, златното съдружие, което предлага под наем коли, яхти, хеликоптери, самолети, луксозни вили и бижута съчетано с приятната компания на жени от България който са сред най красивите в света, вие ще можете да се почувствате Бил Гейтс или Казанова поне за един ден с нас.

Какво представлява клюбът? "

"Процедура “Palazzo Reale”
Може би сте мечтали някога да се изкъпете в безброй банкноти? Може би желаете да усетите миризмата им, да ги усетите неизброимо много в ръцете си и да се насладите на силата и властта, която биха могли да ви дадат? Такава възможност ще ви даде „Palazzo Reale” в специалното помещение за къпане в пари. Тази спа процедура е единственната по рода си в света, а от нея първи ще се възползват собственниците на апартамент в култовият ни комплекс. На посетителите тук в буквалният смисъл се предлага да се изкъпят в купища чуждестранни банкноти. Дори и да сте богат-тук ще можете да се почувствате милионер по един интересен и незабравим начин." eye popping smiley eye popping smiley eye popping smiley :} :} :}

"Безплатен достъп до:
...
Пиано бар "Армагедон"
..."

Не пише обаче дали достъпът до басейна с акули е безплатен :] :] :]

Не съм дала линк към рекламата, да не дразня админите, но вие можете и сами да си го намерите winking smiley
Re: ХА-ХА-ХА!!! НЕЕЕЕЕЕ! Това не може да е сериозно!
13-08-2008 - 11:59:54
Някой беше пуснал линк за това ... нещо в коментарите към статия на "Дневник", а аз го препратих на всички мои колеги-архитекти. Всички те ми разказаха, че са се смяли с часове на текста (шефовете ми и аз не правим изключение). :}
Re: ХА-ХА-ХА!!! НЕЕЕЕЕЕ! Това не може да е сериозно!
13-08-2008 - 12:30:50
bob_bs Написал:
-------------------------------------------------------
> Някой беше пуснал линк за това ... нещо в
> коментарите към статия на "Дневник", а аз го
> препратих на всички мои колеги-архитекти. Всички
> те ми разказаха, че са се смяли с часове на текста
> (шефовете ми и аз не правим изключение).


Обаче явно е майтап. Никъде няма контакти. :cry:
Re: ХА-ХА-ХА!!! НЕЕЕЕЕЕ! Това не може да е сериозно!
13-08-2008 - 14:59:21
Звучи така сякаш е писано под диктовката на Митьо Пищова :}
Re: ХА-ХА-ХА!!! НЕЕЕЕЕЕ! Това не може да е сериозно!
14-08-2008 - 14:25:10
ееееее това е върха на PR-ът clap:
Но позволете ми да го подложа на съмнение особено след статията на в. Капитал за подобните "шедьоври" на архитектурното изкуства!
Re: ХА-ХА-ХА!!! НЕЕЕЕЕЕ! Това не може да е сериозно!
14-08-2008 - 14:27:52
Извинете, толкова се запалих, че вече не мога да си съгласувам мисли и писания eye popping smiley
Re: ХА-ХА-ХА!!! НЕЕЕЕЕЕ! Това не може да е сериозно!
15-08-2008 - 13:31:49
РЕАЛНО Е!!!!!!
В Царево.... има тел за контакти!!!

Вижте и това:
Ап.№ Общо кв.м. Цена за кв.м. Крайна цена без ДДС
ВИП АП. 1 2213.69 2500 ? 5,534,225.00 ?
Подарък: „Bugatti Veyron”

Abu
Re: ХА-ХА-ХА!!! НЕЕЕЕЕЕ! Това не може да е сериозно!
15-08-2008 - 19:42:43
Ако беше на руски, щеше да има някакъв смисъл "презентацията"...
Re: ХА-ХА-ХА!!! НЕЕЕЕЕЕ! Това не може да е сериозно!
21-08-2008 - 19:13:44
- Кралска баня
Потопени във вана с кафе с мляко, вие отпивате от поднесеният ви ванилов чай, заслаждайки си с арабски сладкиши, докато няколко красиви херкулесовци ви къпят и ви трият гърба, както в античността са къпали кралиците. Бъдете Клеопатра поне за един миг в живота си.


xaxaxaxaxaxa, само тези красиви "херкулесовци" да не окажат момчетата от гей-партито... eye popping smiley confused smiley :} :} :}
- : djijko , подяволите, много точен коментар. Той Пищова и още по-..щеше да го изкара spinning smiley sticking its tongue out
Re: ХА-ХА-ХА!!! НЕЕЕЕЕЕ! Това не може да е сериозно!
02-09-2008 - 14:18:22
Побързайте докато има още място в лудницата: [www.royalpalacebg.com] :}
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход