Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Интериорни врати - Дайте съвет

Публикувано от Йоана 
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
05-01-2018 - 22:38:44
Моята препоръка е за Ергон. Малко са скъпи и се чака поне месец, но качеството е един път.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
05-02-2018 - 10:27:39
Ако сте от град Пловдив препоръчвам магазин Порта Нова на бул. Васил Априлов. На скоро поръчахме от там, останахме много доволни. Вратите ни ги доставиха много бързо, имат много голям избор и на модели. Ние останахме изключително доволни.Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2018-02-05 10:28 от marinova55.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
15-02-2018 - 15:29:23
Quote
marinova55
Ако сте от град Пловдив препоръчвам магазин Порта Нова на бул. Васил Априлов. На скоро поръчахме от там, останахме много доволни. Вратите ни ги доставиха много бързо, имат много голям избор и на модели. Ние останахме изключително доволни.
Ами качете снимки да видим, че иначе е като реклама. Магазина там скоро го откриха....
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
21-03-2018 - 23:55:05
При тях интериорните врати са плътни https://variodor.bg *beer*
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
12-06-2018 - 16:05:27
Не се поддавайте на ГОЛЯМАТА ИЗМАМА Немски Интериорни Врати GRADDE. Измамата е толкова мащабна, че мошеника се е постарал чак да направи измамнически сайт с регистрация "gradde.de". В този фалшив сайт няма адрес на фабриката, защото такава не съществува. На снимката на фабриката с Photoshop или с друга подобна програма е вградено измисленото име GRADDE. Има други 2 снимки на складове, които са взети от други сайтове на фабрики, които нямат нищо общо с врати. Изобщо такъв производител GRADDE няма или изобщо ако има не е немски. Не се подавайте на такава масова масирана лъжа в описанието на сайтовете, които ги предлагат. Колкото до вратите - те са полски, но не е там въпроса, до кога по такъв долен и добре скалъпен начин ще се мами, няма ли да има НАКАЗАНИЕ ЗА ИЗМАМНИЦИТЕ.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
14-07-2018 - 09:06:37
Общо взето, полските вътрешни врати и турските външни се наложиха на пазара в България в последните 4-5 години.
Сравнително добри са като съотношение цена-качество - говоря за вратите им, които са по-нисък клас.
А тези с по-висок клас покрития и конструкция...ами смея да твърдя, че почти нямат аналог на нашия пазар.
Огромни заводи, високо качество и контрол на продукцията.

Борис Маринов - Борман България
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
12-12-2018 - 15:25:14
Здравейте, за тези ли става въпрос [plovdiv.porta-nova.bg] ? От Пловдив съм и си търся нова входна врата, но идея си нямам към коя фирма да се обърна!?!
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
13-12-2018 - 15:54:10
Quote
Mihail_Ivanov
Здравейте, за тези ли става въпрос [plovdiv.porta-nova.bg] ? От Пловдив съм и си търся нова входна врата, но идея си нямам към коя фирма да се обърна!?!
Относно турските входни врати съм съгласна, че се наложиха, като качествен продукт. Но в Турция има вече прекалено много фабрики за врати, както и доволно много малки семейни фирми, които също произвеждат врати, и да се каже само Турска входна врата, не е достатъчно. Макар на пръв поглед да изглеждат еднакви, на различните производители вратите са различни като констукция и качество.
И след, като сте дали линк към Порта Нова, ще кажа, че доста магазини с различна търговска марка, зареждат от едно място и са на едни собственици. Така че дали ще влезете в Доорман, Врати Пловдив, Врати Експер или Порта Нова И ДР. - ВСИЧКО Е ЕДНО.
ЕТО ТУК за справка. И прочетете и горният пост за вратите Граде.
А ако наистина си търсите врата, а не правите реклама на въпросният магазин, Ви препоръчвам да потърсите по-скоро такъв, който Ви дава гаранция и не Ви кара да плащате монтажа преди да е извършен, че после оправия няма.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход