Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Услугата "Интериорен дизайн"

Публикувано от ra4e 
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
10-12-2012 - 20:05:42
Здравейте,
В скоро време ще ми трябва консултация за интериора на тристаен апартамент в Русе. Можете ли да ми препоръчате добър специалист, може фирма.
Благодаря.
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
07-04-2013 - 18:19:56
8 еуро на метър е много горе цената за бг стандарт на живот и заплата г*stop*оспожа весела.
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
25-04-2013 - 11:53:37
avatar
Всичко си зависи от капацитета на работещият с програмките за интериорен дизай, от усета му към цветове, форми и обем.
Виждал съм проекти на "професионални" дизайнери, които освен че са крайно кичозни, са и претрупани и тежки откъм форма и обем, както и създаващи една стерилна, напълно безлична среда.

В крайна сметка, интериора трябва да създава комфорт и удоволствие на живещият в него, а не да копира нечии "модни" решения, които след 5 години и дори по-малко ще бъдат сменени с други.

В тая посока има добри предавания по FLN, където много сполучливо показват как се съчетават цветовете и има определено сполучливи епизоди за трансформация на вътрешни пространства.

Но, всичко по-горе изброено е напълно безсмилено, ако човек няма изграден поне минимален естетически вкус и съответно породени изисквания от него. В този случай, какъвто и кичозен проект да му предложиш, все ще му допадне.

Лично за себе си съм убеден, че сам съм се справил с интериорното си решение за жилището си далеч по-добре, отколкото биха го направили повечето "дизайнери" у нас, по-голяма част от които са само такива на думи и самочувстие. *write*

- Как е, как е, продават ли се имотите?
- ... миииии продават се ..., ама не се купуват нещо?!!
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
27-05-2013 - 10:31:22
Всичко зависи от клиента, българинът трудно се доверява на дизайнери поради куп причини, дали ще ми хареса проекта, дали ще може да се изпълни, дали ще е скъп и т.н. Има много добри дизайнери в Бълагрия, които се съобразяват с всички изисквания на клиента. Пожелавам ти успех.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2013-05-27 20:51 от el.t.
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
13-06-2013 - 12:03:51
Здравейте,
Ползвах услугите на арх. Маги Темелкова и съм изключително доволен от нея! Убедете се сами - може лесно да намерите снимки в нета ( има фейсбук профил на фирмата и, където може да се видят снимки на проектчетата - погледнете и ще се убедите сами за какво става дума!
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
03-03-2014 - 15:48:17
avatar
Здравейте,
Ние сме фирма занимаваща се с интериорен дизайн и строително-монтажни работи.Нашата работа може да видите на адрес sfumato-design.com. Цената за интериорен дизайн е 10 евро на кв.м. Наше видео може да видите тук video: [youtu.be].


[www.sfumato-design.com]
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
09-05-2014 - 14:41:37
avatar
Интериорният дизайн е професия, която, както всяка друга, си има представители с най-различно ниво на компетенции и наистина винаги клиентът знае най-добре от какво има нужда. Но дали винаги знае как точно да постигне това, от което има нужда? Всички тези програми по FLN и други подобни само помагат - и на клиента и на дизайнерите, защото така представите ни зад думите, които използваме, когато обсъждаме един проект, се доближават. Но едва ли един клиент може да има познанията за пазара на мебели и продукти за интериор по-добре от един добър интериорен дизайнер, който по дефиниция е длъжен да следи всичко ново - материали, продукти, цени, доставчици. А и работата в един интериорен проект освен самите мебели включва решаване на проблеми и конкретни задачи, за които ние имаме вероятно малко повече опит от човек, който не се занимава с това. Понякога дори само една консултация със специалист може да спести доста излишен труд и разходи, а в нашата професия това важи особено много.

Т. Захариева
0887 974 535
www.trendoffice.webs.com
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
09-05-2014 - 15:13:51
Година и половина след първия ми пост тук имам луксозен обзаведен тристаен апартамент в модерен стил. Използвах услугите на дизайнер, платих доста пари за реализацията на проекта, но не съжалявам. Моят съвет е ако имате пари не се колебайте да използвате специалист по обзавеждане. Струва си всеки лев.
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
19-09-2014 - 13:42:55
avatar
Поздравления! Много се радвам и се надявам повече клиенти да го прочетат и да повярват, че с помощта ни могат да си спестят време, излишни нерви и излишни разходи, а резултатът да бъде максимално добър интериор за инвестицията, която са решили да направят!

Т. Захариева
0887 974 535
www.trendoffice.webs.com
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
29-09-2014 - 22:35:45
Много интересни решения за дерокации видях на www.panobg.com
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход