Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

vrati portal - некоректна фирма за врати

Публикувано от dorothea 
vrati portal - некоректна фирма за врати
25-11-2017 - 16:48:54
Не си поръчвайте врати от фирма Врати-портал, която се намира в ж.к. на бул. "Възкресение" бл. 87 вх. М/Н! От четири врати четири дойдоха с грешни мерки. Входната остана без каса, а трите интериорни бяха отрязани отгоре 5-7 см и липсваше даже тапата. Дизайнът и пропорциите отидоха на кино. На входната врата не монтираха и первазите, шпионката и едно уплътнение. За да напъхат вратата към спалнята разбиха и панела, като отрязаха и една противоземетръсна шайба. Ужас!
След погрома се изпокриха и престанаха да си вдигат телефоните. Не съм срещала по-некоректна фирма.Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2017-11-25 16:50 от dorothea.
Re: vrati portal - некоректна фирма за врати
08-01-2018 - 18:20:07
Ти си поне петият човек, който чувам да се оплаква от тях. Наскоро и аз търсих мнения за интериорни врати и в сайтове и от приятели и някои ми се оплакаха от тази фирма.
Re: vrati portal - некоректна фирма за врати
26-01-2018 - 00:57:37
Аз също се опарих от тях. Крайно некоректна фирма. Имах ме големи разправии с тях
Re: vrati portal - некоректна фирма за врати
13-06-2018 - 14:32:11
Аз си поръчах интериорни врати от там набързо (не гледах много мнения и т.н.). След поръчка ми се обадиха да ми кажат, че цената ще се завишава. Тогава почнах да се ровя в нета и видях, че имат кофти мнения по форумите. Отказах си поръчката и си поръчах немски интериорни врати от Врати София - [vrati-sofia.com] . Сега, няколко седмици по-късно вече вратите са монтирани. Много добро впечатление ми направи човека, който дойде за размерите. Запозна ме с всички възможни последствия от гледна точка на къртене, как кривите стени променят монтажа и т.н. Колкото до монтажа - беше ок. Разбрахме се за определен час, дойдоха на време монтираха вратите и си заминаха.
Re: vrati portal - некоректна фирма за врати
14-07-2018 - 08:46:29
Здравейте,

Не познавам колегите и нямам никакво отношение към тях, работя в Борман, имам някакъв опит (примерно 14 годишен) в сферата на вратите, та ще се опитам да Ви отговоря с 5-6 изречения...

- Вратите няма как да дойдат с грешни размери, по-скоро грешно са взети размерите преди поръчката. Най-вероятно размерите са вземани от неопитен човек.
- Ако използвате термина "грешни размери" заради подрязването на вратите, то почти всички врати на полските заводи идват за 206-207 см отвор (по височина) и се налага подрязване при старото строителство с 2-3-4 см. Вратите се подрязват от долната страна (няма как да се подрежат отгоре - там е фалца) и грешката на колегите е, че явно не са Ви предупредили предварително за това - отново при вземане на размерите. Ако бяхте предупредени и обсъдите заедно, все има начини да се избегнат различни по височина подрязвания...че ако вратите са една до друга в коридора, и едната се подреже с 2 см, другата с 5...вижда се и направо си е "гадно"!

* всъщност, след като жилището Ви е панел, защо не поръчахте интериорни врати с типа каси, които обличат панела и не се налага къртене?

- Относно входната...шпионката "бял кахър" - на място монтажника трябва да Ви пита дали искате или не, и каквото му кажете - такова. Вече за гуменото уплътнение е малко по-така...вероятно с него няма да може да се затвори плътно вратата, че създава напрежение...отново е от монтажа това.

Като цяло - по-скоро колегите не са си оптимизирали дейностите по...абе те си знаят, какво да ги обсъжаме...

А относно колегата, който хвали другата фирма за врати в София...ами малко ми е неестествено да приема мнението на потребител, който се е регистрирал 20 минути преди да си напише мнението...

Желая Ви хубав ден,
Борис Маринов - Борман България

От Полша, Германия, Турция, Русия и Италия пристигат вратите Борман в София от качествени материали. Евтини интериорни врати от Полша и Германия и солидни блиндирани входни врати Борман от Турция и по проект се изготвят полски и турски кухните от МДФ на Борман в София. А относно цените на вратите им или за вътрешните полски и немски интериорни врати направете запитване, или ако решите нещо да си купувате и търсите солидни входни врати Борман на ниски цени, то можете да разгледате сайтовете ни. Но за сметка на това пък, ако искате да изкарате пари от МЛМаркетинг, то Green Master - продуктите за здраве и красота, както Грийн Мастер е насреща - фирмата за качествени добавки и много и изключително добри продукти за здраве и красота. Никога няма да сгрешите, ако потърсите другия сайт на Борман за врати Борман - София, които са на ниски цени и Интериорни врати Борман - София на добро качество и от сигурна фирма.Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2018-07-14 08:59 от BORMAN.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход