Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

vrati portal - некоректна фирма за врати

Публикувано от dorothea 
vrati portal - некоректна фирма за врати
25-11-2017 - 16:48:54
Не си поръчвайте врати от фирма Врати-портал, която се намира в ж.к. на бул. "Възкресение" бл. 87 вх. М/Н! От четири врати четири дойдоха с грешни мерки. Входната остана без каса, а трите интериорни бяха отрязани отгоре 5-7 см и липсваше даже тапата. Дизайнът и пропорциите отидоха на кино. На входната врата не монтираха и первазите, шпионката и едно уплътнение. За да напъхат вратата към спалнята разбиха и панела, като отрязаха и една противоземетръсна шайба. Ужас!
След погрома се изпокриха и престанаха да си вдигат телефоните. Не съм срещала по-некоректна фирма.Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2017-11-25 16:50 от dorothea.
Re: vrati portal - некоректна фирма за врати
08-01-2018 - 18:20:07
Ти си поне петият човек, който чувам да се оплаква от тях. Наскоро и аз търсих мнения за интериорни врати и в сайтове и от приятели и някои ми се оплакаха от тази фирма.
Re: vrati portal - некоректна фирма за врати
26-01-2018 - 00:57:37
Аз също се опарих от тях. Крайно некоректна фирма. Имах ме големи разправии с тях
Re: vrati portal - некоректна фирма за врати
13-06-2018 - 14:32:11
Аз си поръчах интериорни врати от там набързо (не гледах много мнения и т.н.). След поръчка ми се обадиха да ми кажат, че цената ще се завишава. Тогава почнах да се ровя в нета и видях, че имат кофти мнения по форумите. Отказах си поръчката и си поръчах немски интериорни врати от Врати София - [vrati-sofia.com] . Сега, няколко седмици по-късно вече вратите са монтирани. Много добро впечатление ми направи човека, който дойде за размерите. Запозна ме с всички възможни последствия от гледна точка на къртене, как кривите стени променят монтажа и т.н. Колкото до монтажа - беше ок. Разбрахме се за определен час, дойдоха на време монтираха вратите и си заминаха.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход